Wolfgang overvallen door succes 4.0" Smartphone

Ambiance Technology, leverancier van consumentenelektronica, is overvallen door het succes van de nieuwe Wolfgang 4.0 inch smart Phone. Het toestel, dat zaterdag 2 maart bij supermarktketen Aldi voor 119 euro in de schappen kwam, was binnen een uur uitverkocht. Om teleurgestelde klanten tegemoet te komen, zal het toestel begin mei opnieuw in de winkel liggen. 

 

Eric Schouten van Ambiance Technology erkent dat hij de snelheid waarmee de nieuwste Wolfgang uit de schappen van de Aldi verdween, niet heeft voorzien. “De Wolfgang AT-AS40SE, zoals het toestel officieel heet, is niet het eerste toestel dat we op de markt brengen. Maar ik geef toe dat in dit geval de vraag onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Klanten zijn daardoor teleurgesteld. Om hen tegemoet te komen zullen we aan de roep om een herhaling gehoor geven. Uiterlijk begin mei hopen we de Wolfgang 4.0” tegen dezelfde prijs opnieuw te kunnen leveren.”

Schouten belooft dat het toestel deze keer in grotere aantallen uitgeleverd zal worden. “We kunnen het risico dat het toestel voortijdig uitverkocht zal zijn niet helemaal uitsluiten maar het heeft dit keer zeker zin ervoor in de rij te gaan staan.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel