Wolfgang AT-AS50HD: Ferrari onder de smartphones

Hij is razendsnel, slim ontworpen en loopt over van hoogwaardige specificaties. Een Ferrari onder de smartphones, maar met een prijs van een instapmodel. Of je nu een veeleisende kenner bent of een prijsbewuste basisbeller, je kunt hem niet laten liggen. En dat hoeft ook niet. Want de nieuwste Wolfgang is vanaf 24 mei verkrijgbaar bij ALDI.

Hoeveel topkwaliteit kun je krijgen voor een klein prijsje? Bij Wolfgang weten ze het wel: heel veel. Haarscherp de nieuwste films zien, snel internetten, foto’s maken met een 8 Megapixel camera – het kan allemaal met de Wolfgang AT-AS50HD. Een razendsnelle smartphone waar achter het haarscherpe 5 inch grote HD-scherm ongekend veel inhoud schuil gaat. Dé smartphone voor mensen die weten wat ze kopen. Voor mensen die wel voor topkwaliteit gaan maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen.

Wat de AT-AS50HD allemaal in huis heeft? Wat heeft hij niet! Het begint met een krachtig kloppend hart: een 1.3 GHz Quad-Core processor. Daarnaast Bluetooth, Wi-Fi, GPS: alles zit erop en eraan. En zoals elke Wolfgang biedt ook dit model de SIM-lockvrije Dual-SIM feature welke je de vrijheid geeft de meest voordelige providers te kiezen en zo je eigen bundel(s) samen te stellen.

Opnames maken? De 8 Megapixel camera legt al je herinneringen haarscherp vast en op het HD 1280 x 800 IPS-touchscreen wordt alles prachtig weergegeven. Het opslaggheugen van 4 GB is gemakkelijk uit te breiden middels een geheugenkaart (tot max. 32 GB), dus zorgen over ruimtegebrek hoef je niet te hebben.

Een krachtige, snelle smartphone dus, deze Wolfgang. En met zijn stijlvolle design ligt hij nog lekker in de hand ook. En ben je op zoek naar nuttige accessoires, zoals extra batterijen, laders en kabels? De Wolfgang Webshop heeft het allemaal in huis!

Winkelprijs: 179,00 euro

Belangrijkste specificaties van de AT-AS50HD op een rij:

Er zijn 2 reacties op dit bericht:
Jan, volgens u een gekleurde beoordeling.

En het is ook een geheel terechte beoordeling.
Heb deze telefoon sinds enkele dagen in bezit en het is een fantastische telefoon, razend snel, speelt 3d spelletjes soepel af.

Foto\'s zijn heel mooi, internet gaat heel snel via 3G of wifi.

Kortom: goede beoordeling Michael  |  20:31  |  26-05-2014
Ondanks dat het beste en goede telefoon is voor dat geld is dit wel een heel gekleurde beoordeling! Jan  |  17:15  |  23-05-2014
Reageren op dit artikel