Wolfgang AT-AS45IPS smartphone vanaf zaterdag 16 februari verkrijgbaar

Met de Wolfgang AT-AS45IPS brengt Aldi zaterdag 16 februari een smartphone op de markt die voldoet aan de nieuwste technologische eisen van de moderne smartphone gebruiker. Het toestel wordt verkocht tegen een zelfde prijs als de voorgaande versies. 

De eerste modellen van de Wolfgang, de eigen smartphone van Aldi, waren binnen een mum van tijd uitverkocht. En de verwachting is dat ook het nieuwste model niet lang in de winkel zal liggen. 

Nieuwste technieken
De AT-AS45IPS heeft een Android versie 4.1, ook wel bekend als jelly-bean. De gebruiker weet zich daarmee verzekerd van een snellere internet browser, snellere 3D games, een betere toegankelijkheid vanuit de camera app naar de galerij met foto’s en offline spraakherkenning.

Daarnaast beschikt het model over een IPS-scherm waardoor het beeld aan helderheid en kleurweergave heeft gewonnen en een grotere inkijkhoek én hoger contrast dan de voorgaande versies heeft. Met zijn hoge kwaliteit, slanke vormgeving en met specificaties die niet onderdoen voor vergelijkbare duurdere Koreaanse smartphones, is deze nieuwste Wolfgang met 229 euro scherp geprijsd.

Korte lijnen

Volgens Eric Schouten, oprichter en mede-eigenaar van Wolfgang-leverancier Ambiance Technology,  kan het bedrijf door de eigen productielocaties snel inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen. “Omdat we zelf in China zitten en de lijnen binnen het bedrijf zo flexibel en kort mogelijk houden, kunnen we de nieuwste technieken zo snel mogelijk bij de klant brengen. Daarnaast hebben we geen hoge marketingbudgetten of dure infrastructuur zodat we dezelfde kwaliteit kunnen bieden als de grote Koreaanse merken tegen een aanzienlijk lagere prijs.”
 
Extra’s
De Wolfgang AT-AS45IPS heeft twee camera’s met een resolutie van 8 Mp aan de achterzijde en 3 Mp aan de voorzijde. De 1GHz Dual Core processor zorgt voor extra rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D graphics voor het spelen van de nieuwste games. Daarnaast wordt bij de Wolfgang standaard een 16GB micro SD card van Sandisk meegeleverd. Ook de ZaundZ headset is van hoge kwaliteit.
Voor een persoonlijk tintje levert Wolfgang de smartphone met drie achterkanten, in de kleuren oranje, wit en zwart.
 
Handelsmerk van Wolfgang zijn de dubbele sim-slots. Ook dit toestel is daarvan voorzien, handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, Witte usb kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.
 
Keuzevrijheid
Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten ‘clean installation’. Wolfgang kiest ervoor om geen apps voor te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Wel wordt standaard het zeer gebruiksvriendelijke SlideIT toetsenbord voor geïnstalleerd, met een vier talen woordenboek dat een zeer snelle tekst invoer mogelijk maakt. Opties als ‘Face unlock’ zijn direct beschikbaar.
 
De Wolfgang AT-AS45IPS is vanaf 16 februari exclusief verkrijgbaar bij de filialen van supermarktketen Aldi. Het betreft hier nadrukkelijk niet AT-AS43D2 die abusievelijk met bijbehorende specificaties in de Aldi-folder wordt vermeld. Onderstaande specificaties zijn de juiste gegevens voor het betreffende model, de AT-AS45IPS.

 

Specificaties van de AT-AS45IPS op een rij

 • 8Mp én 3Mp camera
 • 1GHZ Dual core processor met 3D accelerator voor games
 • Extra helder qHD (960x540)scherm
 • Hoogwaardige in ear (witte) headset
 • 3 achterkanten: ieder zijn of haar eigen stijl
 • Hoge capaciteit accu
 • Beschermzakje
 • Witte USB kabel en platte lader
 • Gratis 16GB micro SD kaart van het merk SANDISK
 • Pre installed SlideIT keyboard voor extra snelle tekst ingaven
 • Standaard 4 talen woordenboek
 • 2 jaar garantie
 • Opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige chipset


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel