Wolfgang AT-AS35 "Morgen in de schappen"

 

Hij valt bij uitstek in de categorie ‘waar-voor-je-geld’ en ‘voor-die-prijs-kun-je-niet-zonder-zitten.’ Maar wat mag een smartphone die op Android draait, over een 5 Megapixel camera beschikt en de mogelijkheid biedt met twee verschillende simkaarten zo voordelig mogelijk te bellen en internetten eigenlijk kosten? Bij Aldi hoeven ze over die vraag niet lang na te denken. Nog geen negentig euro. En dus ligt de Wolfgang AT-AS35D morgen voor 89,99 euro bij de supermarkt in de schappen.

Liefhebbers doen er goed aan de wekker weer vroeg te zetten. Want met de lage prijs en prima specificaties belooft de AT-AS35D weer een verkooptopper te worden. Een smartphone met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een toestel dat prijstechnisch gezien voor iedereen bereikbaar is. Ook voor wie zoekt naar een geschikt instapmodel om de overstap naar Android te maken of  –waarom niet?- een tweede toestel of reserve-toestel wil hebben.

De Wolfgang AT-AS35D beschikt over een 3,5-inch scherm met een HVGA resolutie van 480x320 pixels en prima specificaties. En natuurlijk is ook de AT-AS35D, net als alle andere Wolfgang-toestellen, simlockvrij.

De naam Wolfgang behoeft nauwelijks meer introductie. Het merk heeft zich inmiddels bewezen als vooruitstrevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige, scherp geprijsde smartphones. Het bedrijf beschikt over een eigen service-afdeling waar klanten die hun toestel in de supermarkt hebben gekocht, met al hun vragen terecht kunnen.

Door: de redactie 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel