Wolfgang 4.0

Opnieuw mag een high-end smartphone van Wolfgang in de herhaling bij supermarktketen ALDI. Na het overweldigende succes van de eerste keer dat ALDI de Wolfgang AT-AS40SE  in de schappen had liggen, is het tijd om nu die vraag opnieuw te beantwoorden. Dit toestel heeft specificaties die niet onder doen voor menig dure smartphone, tegen de ongelooflijk lage prijs van slechts 119 euro!

De Wolfgang 4.0 SE heeft een kraakhelder 4,0” WVGA scherm met een resolutie van 800x480. Het maakt gebruik van de voor Wolfgang karakteristieke Dual Sim configuratie, die bellen en internetten met twee verschillende sim-kaarten mogelijk maakt. Het toestel wordt geleverd met het Android 4.0 besturingssysteem, dat te zijner tijd gratis  kan worden opgewaardeerd naar de 4.1 versie – Jelly Bean, via de website van Wolfgang.(check www.wolfgangmobile.com voor updates) 

Ambiance Technology, leverancier van de toestellen aan ALDI, is als handelsonderneming in staat om korte lijnen en weinig kosten te handhaven. Daardoor kan de prijs opzienbarend laag blijven.  Ambiance Technology: “Je vraagt je inmiddels af waarom consumenten zoveel geld uitgeven aan de grote merken, terwijl dit toestel met nagenoeg dezelfde specificaties echt aanmerkelijk goedkoper is.”

En die specificaties liegen er niet om: een MT6577 1GHz Dual Core processor, 4” hoge resolutie touch scherm, 512MB RAM en standaard 4GB ROM, uitbreidbaar tot 32GB door middel van een micro SD kaart. Daarnaast heeft ook dit Wolfgang toestel een uitstekende autofocus 5 megapixel rear-camera en 0,3MP frontcam. Uiteraard ontbreken A-GPS, FM Radio met RDS, BlueTooth, WiFi b/g/n en de micro-usb aansluiting niet. Dit staaltje oosterse techniek wordt gevoed door een krachtige 1500 mAh accu die slechts 4 uur laadtijd vereist.

Ook deze simlock-vrije AS40SE wordt geleverd met de ´clean installation´ die Wolfgang eigen is: slechts het besturingssysteem en Slide-IT keyboard  zijn voor geïnstalleerd. Verder zijn er geen apps geïnstalleerd om de gebruiker volledige keuzevrijheid te bieden.

Deze AT-AS40SE zoals het toestel officieel heet, zal vanaf zaterdag 11-05-2013 weer exclusief bij ALDI te koop zijn, inclusief headset.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel