Witte Nokia Lumia 800 beschikbaar in februari 2012

Ook de witte versie van de Lumia 800 is voorzien van een AMOLED ClearBlack-beeldscherm van 3,7-inch en een 1,4 GHz-processor met hardwareversnelling en een grafische processor. De Lumia 800 is verder uitgerust met een kwaliteitscamera van Carl Zeiss en biedt HD-videoplayback, 16 GB aan intern geheugen en gratis SkyDrive-opslag voor het bewaren van foto?s en muziek.


De Lumia-smartphones zorgen voor een uitstekende Nokia-ervaring, geoptimaliseerd voor Windows Phone. De smartphone is standaard voorzien van Nokia Drive: de complete, persoonlijke navigatie van Nokia met gratis turn-by-turn aanwijzingen en een speciale interface voor gebruik in de auto. Verder biedt de Lumia Nokia Music met Mix Radio*: een unieke, gratis mobiele-muziekstreamingdienst met tientallen muziekkanalen. In Windows Marketplace zijn meer dan 55.000 apps te downloaden.

Sinds we eind 2011 zijn gestart met de verkoop van de Nokia Lumia 800, zijn de reacties wereldwijd zeer enthousiast?, zegt Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur van Nokia Nederland. ?De witte Lumia 800 heeft een prachtige, luxe uitstraling en design. Ondanks zijn slanke voorkomen biedt deze smartphone optimale prestaties.?

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel