Wiko stelt de Highway SIGNSTM voor aan Nederland

Volg je instinct

Wiko stelt in zijn topreeks HIGHWAY de HIGHWAY SIGNSTM voor, een unieke ervaring gebaseerd op het onvergelijkbare gemak van een hyperactieve, zeer toegankelijke smartphone met designer look. De HIGHWAY SIGNSTM, uitgerust met een octa-core 1.4 GHz processor, komt met een zeer verfijnde afwerking in luxueuze materialen. Het 4.7” HD scherm werd ontworpen voor gebruikers die bijzonder gevoelig zijn aan design. Prijzen vanaf € 199,90. De HIGHWAY SIGNSTM is beschikbaar vanaf november.

Sportcoupé

De HIGHWAY SIGNSTM is de perfecte combinatie van prestaties en design! Zijn verfijnde afwerking en extreem dunne profiel van 7.7 mm geven hem een sportieve, stijlvolle look. Vanuit technisch perspectief zorgt de octa-core 1.4 GHz processor voor vlotheid en snelheid. Het 4.7” scherm, de ideale grootte om gebruiksgemak te verzekeren, biedt HD resolutie voor optimale beeldweergave. Zijn 8 MP hoofdcamera verheft fotografie tot kunst. In selfie-modus zorgt de 5 MP front camera voor perfecte portretten.

Dual SIM of SD kaart? De HIGHWAY SIGNSTM biedt de mogelijkheid om twee telefoonnummers te combineren of om het geheugen uit te breiden tot 32 GB via een micro SD kaart waardoor dus een maximum aan apps kunnen opgeslagen worden in een verfijnd model met aerodynamische contouren. De HIGHWAY SIGNSTM wordt aangevuld met accessoires zoals een beschermingskit voor het scherm en gekleurde folio achtercovers.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel