Wiko introduceert twee kleuren smartphone Jimmy

ZO SLUW!

Na OZZY, BARRY, LENNY en IGGY breidt de familie charismatische, tweekleurige smartphones uit met de JIMMY. In de grote “BE COOL” familie vervangt hij de IGGY. Dit toegankelijke, ergonomische kleine genie, uitgerust met Android KitKat, komt in een gestroomlijnd, tweekleurig design in pasteltinten. Gecontroleerde kracht en een breed gamma functionaliteiten: de JIMMY krijgt alles voor elkaar. Prijs vanaf € 89,90. Jimmy is beschikbaar vanaf midden januari.

ALS EERSTE...

De JIMMY is een betaalbare en praktische smartphone: perfect als starter! Hij verbaast door zijn snelheid, zijn ergonomie en foutloos multitasking. Zijn 1,3GHz quad-core processor, in duo met AndroidTM KitKat, maken van hem de ster van elke dag. Efficiënt en praktisch, de JIMMY is een unieke ervaring.

IN THE SPOTLIGHT...

Het is in een overheersende pastelkleur, versterkt door blinkende zijkanten, dat de JIMMY zijn volle talent ontplooit. De JIMMY steelt de show, ongeacht de invalshoek : een 4,5” scherm, een 5MP camera met verschillende modi en effecten, eveneens beschikbaar in Selfie modus! Origineel en verrassend, de JIMMY zal niemand onverschillig laten.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel