Wiko introduceert Ridge 4G in Nederland

Deze ultra-lichte 4G smartpone bezit diverse talenten : een verfijnd en elegant design gecombineerd met een pluimgewicht én hij is uitermate performant. Maar dat is niet alles. Het 5”HD Full Lamination scherm herbergt een 1.2 GHz Qualcomm® SnapdragonTM processor. Deze zorgt voor optimale bruikbaarheid, kracht en reactiever­mogen en dit alles binnen handbereik. Dankzij de 13MP camera met Sony lens en Philips flits kan je elk moment vastleggen: de RIDGE 4G is gewoon verbazingwekkend!

Gecontroleerde vooruitgang

Het 5”HD Full Lamination scherm van de RIDGE 4G wordt beschermd door CORNING® Gorilla® Glass 3. Het voordeel hiervan? Minder krassen en een betere weerstand tegen schokken. Het reactiever­mogen van deze 4G wordt ondersteund door de 1.2 GHz Qualcomm® SnapdragonTM processor wat voor een soepele navigatie zorgt. Het opslagvermogen, 16 GB ROM en 2 GB RAM, zorgt dan weer voor een waaier aan moge­lijkheden. Door toevoeging van een micro SD, beschikt de RIDGE 4G over 64 GB bijkomende opslagruimte. Vanuit praktisch oogpunt kan de micro SD ook plaats maken voor een dual sim waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt.

Afmetingen

Met z’n 125 gram is de RIDGE 4G één van de meest lichte smartphones in zijn categorie. Fijn en makkelijk in gebruik, maar ook met een origineel design: een mat “stone” effect op de achtercover en een aluminium biesje aan de zijkant. Een contrast dat opvalt, zowel door het oog als op het gevoel...

Smile !

Met zijn Sony lens en Philips flits staat de 13MP hoofdcamera garant voor geweldige beelden, onder gelijk welke omstandigheden. Zin in selfies? Dan is de 5MP frontcamera je bondgenoot. De RIDGE 4G levert prachtige prestaties en houdt zijn beloftes.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel