Volgens geruchten is dit de nieuwe Samsung Galaxy IV

Het lijkt de nieuwste trend voor smartphones. Grotere schermen met een extreem hoge resolutie. HTC, LG, ZTE, Samsung en zelfs Huawei komen met dit type telefoon uit. Eigenlijk te groot om mee te bellen, je loopt echt voor gek als je met zo’n toestel aan je oren door de stad loopt, en te klein om te gebruiken als een tablet.

Vandaag hoorde wij een gerucht dat wij je toch niet willen onthouden. Op CES, de elektronicabeurs begin januari in Amerika, gaat Samsung de Galaxy IV aankondigen die dan al in maart op de markt komt. En je raadt het ook deze telefoon krijgt een 5 inch full HD AMOLED mega scherm met een resolutie van 1920 * 1080.

Daarnaast natuurlijk een quad-core processor en volledige 4G/LTE functionaliteit en een 13 MP camera. Op dit moment is de verwachting dat het Android 4.2 als operating system gaat krijgen.

 

Maar goed het blijven geruchten en een en ander is zeker nog niet bevestigd door Samsung. Nog even wachten tot CES of op nadere geruchten en of officiële berichten. Het kan natuurlijk ook dat het de Note 3 gaat worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel