Volgende generatie Wolfgang quad-core smartphone te koop bij de Aldi

Nog even en de Personal Computer kan de deur uit. Want wat moet je nog met een ruimtevreter van een PC als de smartphone een computer op zakformaat wordt? Weinig. Dat ruimt lekker op en het is nog voordelig ook. Een snelle, krachtige smartphone hoeft immers allang geen vermogen meer te kosten.

Bij Aldi ligt zaterdag 15 februari de opvolger van een voormalig succesnummer in de schappen: de Wolfgang AT-AS45Q2. Met het toestel toont Wolfgang aan dat het niet alleen wat prijsdoorbraken betreft een naam heeft hoog te houden. Ook als het om productontwikkeling gaat, legt Wolfgang de lat hoog. En ook aan trendy hoesjes, accessoires en software-updates is gedacht. Daarvoor kunnen klanten bij de webshop van Wolfgang terecht. 

 

Vier maanden geleden verscheen het eerste Wolfgfang Quad Core-toestel in de winkel. Een vlot, no-nonsens toestel dat dankzij de vier kernen in de processor supersnel reageert tijdens het browsen of spelen van games. Het werd een regelrechte verkoophit.

Voor Aldi geen reden om achterover te leunen want deze maand verschijnt de opvolger van het toestel. De Wolfgang AT-AS45Q2, zoals het nieuwste model officieel heet, is nog sneller dan zijn voorganger. Dat is niet alleen goed nieuws voor fanatieke gamers. Ook behendige multi-taskers en consumenten die vaak en veel grote bestanden downloaden kunnen met deze Wolfgang goed uit de voeten.

Naast de snellere processor heeft Wolfgang het nieuwste model voorzien van een extra UMTS band. Wolfgang zelf omschrijft het toestel als  een  ‘nieuwe generatie in het Quad-Core segment’. De kwalificatie van een ‘instapmodelletje’ gaat alleen nog op voor het prijsniveau. Wat kwaliteit en mogelijkheden betreft komt ook de meest doorgewinterde smartphone-gebruiker met deze Wolfgang aan zijn trekken.

Wolfgang staat bekend als het smartphone-huismerk van Aldi. Het merk staat voor eerlijke, hoogstaande hightech producten voor een betaalbare prijs en werd vooral bekend door de voor haar zo karakteristieke Dual-Sim mogelijkheid. Klanten van Aldi kunnen na aankoop van hun toestel terecht bij de in Nederland gevestigde service-afdeling van Wolfgang.

Specificaties van de AT-AS45q2 op een rij:

  • Quad Core 1.5GHz
  • 8Mp Back Camera met flitser én 3Mp front camera
  • Android 4.2
  • 4,5 inch qHD IPS beeldscherm
  • SlideIT keyboard geïnstalleerd
  • GPS
  • Spraakherkenning voor invoer van tekst
  • Maximale stand-by tijd 240 uur
  • Prijs: 189,=
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel