Sony krijgt er weer van langs bij Tros Radar over kwaliteit van de Xperia Z

Eerder bracht Telebeeld al het bericht over het ongewoon grote aantal klachten met de Sony Xperia Z zoals door het consumentenprogramma Tros Radar is aangekaart. Gisteren is daar een vervolg op gekomen. Het lijkt dat Sony een en ander nog steeds niet onder controle heeft. Bekijk hier de video van de uitzending van gisteren.

Sony Xperia Z klanten ondervinden vooral problemen met schermen die min of meer spontaan barsten en USB-poorten die niet meer werken. Sony wilde weer niet in de uitzending reageren maar is wel met een aanvullende verklaring gekomen.

Tros Radar heeft op haar site voorbeeldbrieven geplaatst die consumenten met klachten kunnen downloaden om vervolgens aan Sony te sturen.

De problemen van Sony houden aan. Wij blijven van mening dat het wellicht verstandiger van het bedrijf was geweest om wel in de uitzending te komen. Natuurlijk heeft het risico's - je weet immers nooit precies welke kant het gesprek opgaat - maar het komt veel sympathieker over. Daarnaast kun je indien nodig zaken meteen rechtzetten.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel