Samsung start zomercampagne Galaxy S5 en Gear Fit met Doutzen Kroes

De spatwaterdichte GALAXY S5 en de Gear Fit bieden tal van handige en makkelijk toepasbare hulpmiddelen voor een gezonde lifestyle. “Zo sla je twee vliegen in één klap: je wordt gezonder en tegelijk slank en 100% beach-proof”, aldus Doutzen Kroes. De devices zijn eenvoudig te koppelen voor een nóg gezondere lifestyle.  

“Ik waardeer de S5 en de Gear Fit om de easy-to-use fitheidfeatures,” zegt Doutzen Kroes. “Ze geven je op maat gesneden fitnesstips en je kunt je sportieve en gezondheidsdoelen in je eigen tempo bereiken. Nu ik zwanger ben van ons dochtertje kan ik vanzelfsprekend minder intensief sporten dan normaal, maar toch zorg ik dat ik genoeg beweeg. Dat kan ook, omdat de S5 en de Gear Fit rekening houden met ieders persoonlijke wensen. Zo ben ik straks weer snel in topvorm.”

“De S5 en de Gear Fit zijn mijn personal trainers,” vervolgt Doutzen. “Supereenvoudig houd je zo bij wat je eet en welke trainingen je hebt gedaan. De devices beschikken daarnaast over een stappenteller en hartslagmeter. Of je nu wilt afvallen, traint voor een wedstrijd of zoals ik gewoon in conditie wilt blijven, de devices helpen je bij het behalen van je doelen. Persoonlijk combineer ik ze graag met de Level hoofdtelefoon van Samsung, want die zorgt echt voor een kristalhelder geluid.”

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel