Samsung kondigt ultradunne, volledig metalen Galaxy A5 en Galaxy A3 aan

Samsung kondigt de Galaxy A5 en A3 aan. Met een ultradun, volledig metalen ontwerp, geoptimaliseerde social media-functies en ultieme selfie-camera, is dit dé smartphone voor stijlbewuste jongeren. De Galaxy A5 en A3 stellen je in staat om snel en gemakkelijk ervaringen vast te leggen, sociale media te updaten en je dagelijks leven te delen met vrienden en familie.

“De Galaxy A5 en A3 hebben een prachtig en volledig metalen body met ultradun ontwerp, geavanceerde hardware en de beste social media-mogelijkheden”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de Galaxy A5 en A3 bieden we jonge, trendbewuste gebruikers de beste Galaxy-ervaring ooit.”

Ultradun, volledig metalen design
De respectievelijk 6,7 en 6,9 mm dunne Samsung Galaxy A5 en A3, zijn met hun volledig metalen design Samsungs dunste smartphones ooit. Vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren, passen de Galaxy A5 en A3 bij iedere stijl.

Geoptimaliseerd voor selfies en social media
De Galaxy A5 en A3 bieden jonge gebruikers een ongeëvenaarde social media-ervaring zodat ze constant verbonden zijn. Dankzij de innovatieve 5 MP front-camera is het maken van levendige selfies eenvoudiger dan ooit. Functies als Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF en Beauty Face helpen bij het maken van de ultieme selfies. Automatische gezichtsherkenning zorgt voor scherpe, hoge resolutie foto’s. Natuurlijk deel je foto’s snel en makkelijk via sociale media over 4G.

De Galaxy A5 en A3 hebben Super AMOLED displays en Adaptive Display, dat in iedere omgeving zorgt voor betere beelden, diepe contrasten en betere kijkhoeken. De Galaxy A5 en A3 zijn uitgerust met een Quad Core 1,2 GHz processor, zodat multitasken en browsen sneller gaat. Beide smartphones beschikken over unieke Galaxy-functies, zoals Ultra Power Saving Mode, Private Mode en Multi Screen. Tot slot passen de smartphones geluid automatisch aan omgevingsgeluid aan.

De Galaxy A5 en A3 zijn vanaf het eerste kwartaal van 2015 beschikbaar. Er zijn nog geen verkoopadviesprijzen beschikbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel