Samsung innoveert smartphone-markt opnieuw met Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge

Samsung breidt de Galaxy Note-serie uit met de Note 4 en de Note Edge. Door de nieuwe S Pen te combineren met een optimale kijkervaring, biedt de Galaxy Note 4 de krachtigste en meest innovatieve mobiele ervaring tot nu toe. De Note 4 straalt in alles kracht uit: het frame is van metaal en de prestaties en mogelijkheden zijn beter dan ooit. Naast de Note 4 introduceert Samsung de Galaxy Note Edge, een revolutionaire smartphone met curved Edge display. Deze nieuwe toevoegingen in de Note-serie onderstrepen Samsungs innovatiekracht en leiderschap binnen de smartphone-markt.“De Galaxy Note-serie staat aan de basis van buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Het grotere scherm en de S Pen vormen de nieuwe standaard voor smartphones en creëren een geheel nieuwe productcategorie”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de introductie van de
Note-serie brachten we de eeuwenoude pen en papier naar de 21e eeuw. Met de Galaxy Note 4 gaan we nog verder. Hij is in alles verbeterd en biedt de meest geavanceerde technologie die je van een premium Galaxy toestel verwacht. In het metalen ontwerp zie je bovendien de nieuwe designrichting van Samsung terug.”


Krachtigste phablet-ervaring biedt ongekende mogelijkheden
De Galaxy Note 4 heeft een 5,7 inch Quad HD (2560x1440) Super AMOLED display, goed voor levendige beelden met diepe contrasten. Door de afmeting komt Multi Window optimaal tot zijn recht en wordt multitasken eenvoudiger dan ooit. Je bepaalt daarnaast zelf of je met een volledig-, split- of pop-upscherm werkt. Ook zijn de kijkhoeken geoptimaliseerd en pas je de grootte en plek van apps op het scherm eenvoudig aan met één veegbeweging. Dankzij de krachtige 2.7 GHz Quad-Core Processor doet de Note 4 binnen een miljoenste van een seconde wat jij wilt.

De Galaxy Note 4 heeft een 16 megapixel camera met een Smart Optical Image Stabilizer, die schokken stabiliseert en automatisch de sluitertijd aanpast in donkere omgevingen. De frontcamera (3,7 megapixels) heeft standaard een opnamehoek van 90 graden, maar kan uitgebreid worden tot 120 graden – ideaal voor het maken van groepsportretten. Het maken van een groepsportret is bovendien nog gemakkelijker, je hoeft alleen op de hartslagmeter te tikken en je 120 graden groepsselfie is een feit.

Met functies als Fast Charging en Ultra Power Saving Mode op de Note 4 zit je nooit meer met een lege smartphone. Met Fast Charging laad je binnen 30 minuten op tot 50% van de batterijlading. De Note 4 heeft meerdere microfoons en met de verbeterde gespreksspeaker voer je probleemloos gesprekken, hoe druk of rumoerig het ook om je heen is. De ingebouwde Voice Recorder biedt directional voice tagging tot acht personen, samen met selectieve playback waarmee je specifieke stemmen isoleert in een groepsgesprek. Veiligheid en privacy zijn gegarandeerd met de verbeterde vingerafdrukscanner. Ook is de Note 4 ‘s werelds eerste mobiele device met een UV-sensor.

S Pen en S Note vereenvoudigen je dagelijks leven
De S Pen vereenvoudigde al de dagelijkse taken, nu is hij in verbeterde vorm terug bij de Note 4. Schrijven op de Note lijkt nog meer alsof je op papier schrijft en ook biedt de S Pen nu verbeterde functies zoals Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip en Smart Select. Met de laatste functie breng je snel content uit verschillende bronnen samen, waarna je het gemakkelijk weer deelt.

Dankzij S Note verwerk je aantekeningen eenvoudig en efficiënt. Met Snap Note maak je een foto – of de aantekeningen nu op papier of op een schoolbord staan – en worden ze opgeslagen in S Note. Ook leg je je gedachten snel vast met Voice Memo.

Premium, functioneel design
Samsungs nieuwe designrichting wordt doorgevoerd in het ontwerp van de Galaxy Note 4. De smartphone heeft een stevig en licht metalen frame, waarbij de gebogen hoeken naadloos overlopen in het edge-to-edge scherm. Dit display was al succesvol in de Galaxy S3 en biedt naast extra bescherming ook een rijkere kijkervaring. De Note 4 heeft een zachte achterkant, zodat het device prettig in de hand ligt en gemakkelijk met één hand te bedienen is.

Galaxy Note Edge
De Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Daarnaast ontvangen gebruikers notificaties op het Edge display terwijl ze video’s kijken, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken. De Galaxy Note Edge verschijnt vooralsnog niet in Nederland.De Galaxy Note 4 is vanaf begin oktober in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van € 799.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel