Samsung Galaxy SIII toch niet spontaan ontploft

Nog maar enkele dagen geleden meldde Telebeeld dat er in Ierland spontaan een gloednieuwe Samsung Galaxy SIII in een autohouder was ontploft en dat er witte vlammen uit zouden zijn gekomen. Een bijzonder opmerkelijk verhaal dat Samsung erg serieus nam.

Het toestel werd opgehaald bij de ongelukkige eigenaar en aan een grondig onderzoek onderworpen door het bureau Fire Investigations UK. Hun conclusie was duidelijk en simpel. De schade was niet veroorzaakt door het toestel zelf maar door een externe bron. Waarschijnlijk een …… magnetron.

De eigenaar heeft later tegenover Samsung verklaart dat dit inderdaad klopt. In een ultieme poging om het toestel te redden, nadat het eerder per ongeluk in het water was gevallen, is het toestel bewust in de magnetron gelegd. Met de inmiddels bekende gevolgen.

Telebeeld's tip van de week. Loop je toestel vochtschade op haal dan onmiddellijk de batterij eruit. Laat het toestel enige dagen drogen en grote kans dat er niets aan de hand is. De magnetron is zeker niet de oplossing voor dit probleem.

 Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel