Samsung GALAXY S5 mini: compacte smartphone, groot gebruiksgemak


Samsung kondigt de GALAXY S5 mini aan, een compacte versie van de GALAXY S5. Het stijlvolle en verfijnde toestel levert krachtige prestatie, net als zijn ‘grote broer’. Dat houdt in dat ook de S5 mini tal van fitnesstools biedt. Uitstekend te combineren met de meest recente wearables van Samsung.

“Bij Samsung vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van de gemakken en mogelijkheden van een high-end smartphone,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones van Samsung Nederland. “Bij de GALAXY S5 mini hebben we gekozen voor een minimalistische benadering. Het toestel combineert het iconische design met de belangrijkste functies van de GALAXY S5.”

Het 4,5 inch HD Super AMOLED display van de GALAXY S5 mini staat garant voor levendig en helder beeld en het handzame formaat zorgt voor extra comfort. Zo bedien je de smartphone eenvoudig met één hand. Net als de GALAXY S5 heeft GALAXY S5 mini op de achterkant het bekende ‘gaatjespatroon’, wat niet alleen een moderne en elegante look oplevert, maar ook zorgt dat het toestel lekker in de hand ligt. Met de GALAXY S5 mini heb je net zo’n premium ervaring als bij de GALAXY S5. Oók is de GALAXY S5 mini spatwater- en stofdicht (IP67) en heeft het de Ultra Power Saving Mode aan boord. Verder biedt de S5 mini een hartslagmeter, vingerafdrukscanner en connectiviteit met de meest recente wearables van Samsung.

De GALAXY S5 mini is uitgerust met een krachtige Quad Core 1.4 GHz processor en 1.5GB RAM, waarmee je probleemloos kunt multitasken, internetpagina’s razendsnel laadt en een soepele gebruikservaring hebt. Met de 8MP camera maak je contrastrijke en levensechte foto’s en filmpjes, en doordat de GALAXY S5 mini LTE Category 4 ondersteunt, download je filmpjes en games met de snelheid van het licht.

De GALAXY S5 mini is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 479,-. Het toestel verschijnt in vier kleuren: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel