Samsung Galaxy K zoom, d

Samsung brengt een smartphone met een state-of-the-art camera uit. De bekende en gewaardeerde mogelijkheden van GALAXY-devices worden in de K zoom versterkt met het beste op het gebied van digitale cameratechnologie. Dankzij de innovaties van Samsung heb je het gemak van een eersteklas smartphone en maak je visuele content van professionele kwaliteit.

“Iedereen belandt wel eens in een situatie waarin een camera van topkwaliteit gewenst is,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones & Digital Imaging van Samsung Nederland. “Met de introductie van de GALAXY K zoom bieden wij uitkomst voor deze situaties. Je legt mooie momenten moeiteloos vast in extreme helderheid, waarna je ze snel en eenvoudig bewerkt en deelt. Het device biedt het gemak en de connectiviteit van een GALAXY smartphone en breidt dat uit met de beste camera. Zo heb je de ultieme mobiele ervaring in je hand die perfect in je zak past.”

De GALAXY K zoom is dé ideale smartphone voor dagelijks gebruik, met een camera die in kwaliteit en functionaliteit van professioneel niveau is. Met de maximale helderheid gaat geen mooi moment meer verloren. Doordat delen al net zo vanzelfsprekend gaat als fotograferen en bewerken, maken je familie en vrienden je belevenissen mee alsof ze er zelf bij zijn. 

De uitschuifbare lens beschikt over 10x optische zoom. Daarmee maak je zelfs vanaf een afstandje close-ups van je spelende kinderen. En haarscherp. Want de 20,7 megapixel BSI CMOS sensor zorgt voor heldere en super gedetailleerde beelden. Van vervaging door beweging heb je bovendien geen last door de optische beeldstabilisatie (OIS). Of je nu filmt (Full HD) of fotografeert, scherpe beelden en levendige kleuren zijn óók verzekerd als je inzoomt of als er weinig licht is. Over weinig licht gesproken. Met de Xenon Flash behouden je beelden een mooie natuurlijke glans. Dit komt doordat het geproduceerde licht helderder is dan dat van LED’s.

De GALAXY K zoom is verder uitgerust met geavanceerde camerafuncties die zorgen voor de juiste balans tussen licht en helderheid (Auto Focus / Auto Exposure Separation), 5 geoptimaliseerde filtersettings (Pro Suggest), de mogelijkheid om eenvoudig perfect getimede selfies te maken (Selfie Alarm) en Object Tracking, waarmee je heldere en gerichte foto’s van bewegende onderwerpen maakt. Alle functies hebben een eenvoudige user interface, zo maakt iedereen in elke situatie prachtige foto’s en filmpjes.

Uiteraard biedt de GALAXY K zoom alle mogelijkheden die je verwacht in een de nieuwste GALAXY smartphones, zoals Ultra Power Saving Mode en S Health Lite. Met de Studio app bewerk je je foto’s en filmpjes bovendien eenvoudiger dan ooit. De GALAXY K Zoom is vanaf 21 mei beschikbaar in de kleuren Charcoal Black, Electric Blue en Shimmery White voor een verkoopadviesprijs van € 499,-.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel