’s Werelds betrouwbaarste robuuste 4G smartphone Sonim XP8 nú verkrijgbaar in Europa

’s Werelds betrouwbaarste robuuste 4G smartphone
Sonim XP8 nú verkrijgbaar in Europa

De ultra robuuste smartphone Sonim XP8 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij distributeur Capestone. Dit toestel wordt als een van de weinige robuuste telefoons aanbevolen door Google en is bovendien explosieveilig (ATEX zone 2/22). De Sonim X8 blijft functioneren, ook als hij wordt blootgesteld aan kou, hitte, vocht of stof. Bovendien beschikt hij over verschillende slimme features. Dit maakt hem ideaal voor onder andere brandweerlieden, beveiligers, bouwvakkers, beroepschauffeurs en zorgverleners.

Door zijn bewezen betrouwbaarheid wordt de Sonim XP8 in Amerika massaal gebruikt door hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulance. Hij mag als een van de weinige telefoons op de eigen frequentie van FirstNet, het netwerk voor hulpdiensten in de Verenigde Staten dat is gebouwd met AT&T.

Opgenomen in Android Enterprise Recommended program van Google

De Sonim XP8 is opgenomen in het Android Enterprise Recommended program (AER) van Google. Dit programma is bedoeld om bedrijven te helpen de beste Android toestellen te kiezen. Gebruikers van AER gecertificeerde toestellen kunnen erop vertrouwen dat hun apparaat:

  • eenvoudig is te implementeren, schalen en ondersteunen;
  • 5 jaar lang beveiligingsupdates ontvangt;
  • minimaal één belangrijke OS-update ontvangt;
  • de zero-touch registratiefunctie van Google ondersteunt: een methode van bulk-provisioning van apparaten met standaardconfiguraties zonder dat gebruikers (of IT) elk apparaat handmatig hoeven in te stellen.


Te gebruiken in explosiegevaarlijke omgevingen
De Sonim XP8 is zo gemaakt dat hij geen vonken produceert en kan daarom gebruikt worden op plekken waar het gevaar voor een gas- of stofexplosie beperkt aanwezig is (ATEX zone 2 en 22).

Sterk én slim
Sonims nieuwste smartphone is niet alleen extreem sterk, maar ook extreem slim. Hij heeft een snelle processor en beschikt over Android 7.1.1, Bluetooth 5.0 LE, NFC, een rode alarmknop en een programmeerbare knop voor PTT. Bovendien passen er twee simkaarten in en heeft hij een krachtige, verwisselbare batterij van 4900 mAh. Het touchscreen is goed leesbaar in direct zonlicht en ook met handschoenen aan of met natte handen te bedienen.

Secure Audio Connector en Sonim SCOUT app
Via de SecureAudio Connector op de XP8 zijn audio accessoires stevig te verankeren aan de smartphone. Bovendien worden ze door het toestel van stroom voorzien. Verder beschikt de XP8 over de handige Sonim SCOUT app. Daarmee krijgt de gebruiker toegang tot handige services, waaronder bijvoorbeeld support op afstand.

WiFi Direct
Met WiFi Direct kan de Sonim XP8 een rechtstreekse WiFi verbinding leggen met een ander apparaat, zonder tussenkomst van een router. Deze technologie lijkt op Bluetooth, maar kan sneller en dus meer data versturen naar apparaten in de buurt die WiFi Direct ondersteunen.

3 jaar garantie
Voor de XP8 geldt een uitgebreide garantie van 3 jaar. Sonim geeft niet alleen fabrieksgarantie, maar vergoedt zelfs onopzettelijke schade in deze periode.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel