Refurb iPhone 5 bij iBood vandaag

'One day fly' website iBood komt vandaag met een aantrekkelijk aanbod van een volledig refurbishte iPhone 5 16 GB voor slechts € 349,95. Maar alleen vandaag. Groot nadeel is dat als je het toestel vandaag bestelt iBood de telefoon pas na 24 september gaat versturen. Want zo werkt iBood vaak. Om risico te vermijden worden eerst orders verzameld om pas daarna de producten te gaan bestellen.

De productbeschrijving van iBood is overigens niet goed. Zij geven aan dat het het besturingssysteem iOS 6 is terwijl natuurlijk op de iPhone 5 gewoon iOS 7 draait. Of zijn de toestellen al zo oud, dat gebruikers zelf nog een update moeten doen?

Maar hoe goedkoop is deze aanbieding nu echt? Nieuwkomer refurbdeals.nl, een goed initiatief, heeft een zogenaamde weekaanbieding van dezelfde iPhone van € 399. Is met ruim € 50 nog wel iets duurder. Maar goed zij zijn dan ook relatief nieuw in deze markt. Opmerkelijk is wel dat de site claimt dat het om een weekaanbieding gaat. De teller - want zo werkt deze site - geeft aan dat de aanbieding nog 16 dagen geldig is. Extra lange weken bij reburbdeals?

Smart2Have biedt al jaren dit soort toestellen aan, maar lijkt nu de boot te missen. Bij hen is de iPhone nu nog € 419. En dat is € 69 duurder dan bij iBood. 

Een ander oudgediende is BeatsNew. Volgens deze refurb verkoopsite is bij hen de iPhone 5 16 GB net zo duur als bij iBoods. Voor € 349,95 kun je online een refurb iPhone 5 16 GB kopen. En niet alleen vandaag, maar ook volgende week waarschijnlijk nog. Bovendien heb je het voordeel dat als het toestel vandaag besteld wordt, het morgen al wordt geleverd. Je weet maar nooit wat de iPhone prijzen gaan doen op 24 september, zo vlak na de introductie van de iPhone 6.

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel