Probleem: iPhone 6 Plus lijkt te makkelijk door te buigen

Het kan zo maar zijn dat Apple een constructiefout heeft gemaakt bij het ontwerp van de iPhone 6 en vooral de 6 Plus. Op een video van Vlogger Lewis Hilsenteger is te zien hoe makkelijk het is om de iPhone 6 Plus te buigen. Ook op internet zijn nu al tal van meldingen en foto’s te zien van iPhones die volgens consumenten zo maar zijn gebogen.

Hilsenteger gebruikt natuurlijk enige kracht om de iPhone 6 Plus te buigen. Maar gebruikers over de hele wereld melden, dat nadat zij hun iPhone 6 Plus in hun broekzak gedaan hadden en gingen zitten en even later hun nieuwe toestel uit hun zak haalden, de iPhone spontaan doorgebogen was

iPhone6Bent1

MacRumors

Dit duidt op een ontwerpfout. In het verleden hadden vooral Samsung telefoons last van dit fenomeen. Omdat Samsung telefooncomponenten vaak met lijm vast maakte aan het moederbord, kon bij de geringste buiging al schade ontstaan. Door deze losse contacten was de telefoon onbruikbaar geworden. En niet meer te repareren.

iPhone6bent2

MacRumors

Ook uit Frankrijk komen meldingen van dit probleem.

iphone6plusbent3

MacBidouille

Apple heeft nog niet gereageerd op deze berichten. Is het een zogenaamde epidemische fout dan heeft Apple echt een enorm groot probleem.

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel