Primeur: ALDI komt opnieuw met smartphone stunt

Vorige week vrijdag had Telebeeld nog de primeur met het bericht dat ALDI de Wolfgang AT-AS28D messenger smartphone voor slechts € 99,99 ging verkopen. Zoals voorspeld was ook dit weer één groot verkoopsucces. Vandaag kunnen wij melden dat vanaf volgende week zaterdag 15 december ALDI weer met een smartphone gaat stunten. Deze keer de vernieuwde Wolfgang AT-AS43D2, die overigens al twee keer eerder, in april en september van dit jaar, succesvol via ALDI is verkocht. Het verschil met de vorige aanbiedingen? De prijs is nu nog lager en de telefoon heeft meer features. Voor slechts € 159 kan je nu deze hoogwaardig 4,3 inch Android 4.0 smartphone kopen. Met recht een stuntaanbieding.

Dit keer niet zo maar een review. Nee wij hebben besloten om een duurtest te gaan doen met de AT-AS43D2. Hoe gedraagt deze telefoon zich tijdens een week intensief gebruik? Kan jij de Wolfgang ook als zakelijk toetel gebruiken of is het toch meer een consumententoestel? Volgende week meer hierover. Maar wel alvast een korte eerste indruk en de specificaties.

Zoals altijd is er door ALDI en AT veel zorg besteed aan de kwaliteit van het toestel en de inhoud van de verpakkingsdoos. Zo wordt er bij deze telefoon, dit keer een hoogwaardige in-ear headset geleverd van, het wel onbekende, merk ZaundZ. Daarnaast een platte witte USB lader en een witte USB kabel. Natuurlijk vind je in de verpakking ook de Nederlandstalige snelstartgids en garantiebepalingen. Prima en dat zouden meer merken moeten doen.

Maar wat krijg je nu precies voor € 159? Wij zetten de belangrijkste specificaties even voor je op een rij:

Eerste indruk: prima specs voor een super lage prijs. Maar wel lijkt de schermresolutie, 800 * 480, zo op papier iets aan de magere kant. Hoe is dit in de praktijk? Is de processor snel genoeg en het geheugen voldoende om lekker met deze smartphone te werken? Wij houden jullie op de hoogte van onze bevinden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel