Prijs bekend van nieuwe Samsung Galaxy Alpha

Samsung herdefinieert zijn designrichting met de introductie van de Galaxy Alpha. Als nieuwste toevoeging aan de Samsung Galaxy familie, valt de Galaxy Alpha op door verfijnd design in een compacte body met metalen frame. Tegelijkertijd biedt hij alle mogelijkheden die je van een high-end Galaxy smartphone verwacht.

“De Galaxy Alpha is ontworpen met de wensen van gebruikers in het achterhoofd,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de Galaxy Alpha slaan we een nieuwe designrichting in. Strak design en functionaliteit komen samen. Wie de Galaxy Alpha in zijn hand heeft, ervaart direct de unieke look & feel van deze evolutie van de Galaxy lijn.


Nieuwe standaard voor Samsung Galaxy design
Met een focus op elegant design en compacte constructie, zet Samsung met de Galaxy Alpha de nieuwe standaard voor Galaxy smartphones. De Galaxy Alpha is een high-end smartphone waarmee je gezien mag worden, zonder dat hij aan functionaliteit inboet. Het metalen frame, de elegant gebogen hoeken en de zachte achterkant met subtiel reliëf onderstrepen je eigen stijl. Het toestel is slechts 6,7 mm dun en daarmee een van de dunste Galaxy devices ooit. Het compacte, lichtgewicht ontwerp ligt perfect in de hand.

Krachtige Galaxy ervaring
Hij mag dan slank en licht zijn, de Galaxy Alpha biedt de krachtige hardware en alle features die je verwacht van een topklasse Galaxy device. De smartphone is uitgerust met een 4,7 inch HD Super AMOLED display en een geavanceerde camera met real time HDR. Zo levert de Galaxy Alpha een ongeëvenaarde kijk- en beeldervaring. Alle populaire Galaxy functies zijn aanwezig, zoals Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner en Private Mode. Daarnaast is er connectiviteit met de nieuwste Samsung Gear Fit, Gear Live en Gear 2 wearables.
De Galaxy Alpha is in september verkrijgbaar in Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. De verkoopadviesprijs bedraagt € 599,-. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel