Nokia Belle vanaf vandaag beschikbaar voor je Symbian-toestel

Nokia Belle zorgt voor een groot aantal verbeteringen van je Nokia N8-, Nokia E7-, Nokia E6-, Nokia X7-, Nokia C6-01-, Nokia C7- of Nokia Oro-smartphone. De zes eenvoudig te personaliseren startschermen geven je snel toegang tot toepassingen en favoriete diensten.
Nokia Belle biedt meer personalisatieopties dan ooit. De nieuwe en grotere widgets tonen de belangrijkste functies direct op het startscherm, zodat je geen enkele actualiteit mist. Je kunt verder heel eenvoudig een snelkoppeling verplaatsen van het ene scherm naar het andere. Hiervoor hoef je alleen de het icoontje even ingedrukt te houden en de koppeling of widget naar de rand van het scherm te schuiven. Vervolgens kun je deze op een ander scherm plaatsen.

De geoptimaliseerde Nokia Belle-interface integreert nieuwe functies, zoals fototoepassingen met HD-video-opnamen. Met de nieuwe browser bekijk je online video?s in hoge kwaliteit. De menu?s zijn vereenvoudigd en er is een meldingsbalk toegevoegd voor ultrasnelle toegang tot alle inhoud. Bovendien verhoogt Nokia Belle je productiviteit onderweg dankzij een veelomvattende keuze aan krachtige mobiele Microsoft-toepassingen, zoals Lync en OneNote. Deze zijn binnenkort voor download beschikbaar voor Nokia Belle.

Omdat Nokia Belle een grote update is die een totaal nieuwe ervaring biedt, moet je je mobiele telefoon aan een pc koppelen om deze download te kunnen uitvoeren. Ga vooraf na of je over de laatste versie van Nokia Suite (3.3 of later) beschikt op je pc en sluit daarna je mobiele telefoon aan via USB. Download nu de nieuwste versie van Nokia Suite op je pc.

Meer weten? Bekijk het filmpje hieronder.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel