Nokia Nederland introduceert de Nokia 206

Nokia Nederland introduceert de Nokia 206 in Nederland. Vanaf februari 2013 is deze mobiele telefoon beschikbaar voor 59,95 euro (incl. btw) in vrolijke kleuren, waaronder cyaan en geel. Het toestel is zodanig ontworpen, dat het voor een betaalbare prijs een goede mobiel-internetervaring biedt en uitstekende toegang tot social media-diensten, zodat iedereen zijn of haar content makkelijk kan delen. De Nokia 206 vormt een combinatie van Nokia-design en uitstekende batterijduur.

De Nokia 206 is het eerste toestel van de Mobile Phones-divisie, dat Nokia’s Slam* biedt. Slam maakt het mogelijk om multimediacontent, zoals foto’s en video’s, in je directe omgeving makkelijk te delen. Slam werkt samen met de meeste toestellen die Bluetooth ondersteunen, zonder dat de toestellen met elkaar via Bluetooth ‘gepaird’ hoeven te zijn, en het andere toestel hoeft ook geen Slam te hebben. Met slechts een paar handelingen kunnen gebruikers hun content sneller dan met uitsluitend Bluetooth naar elkaar ‘slammen’ zonder dataverbruik.

Nokia 206: snel internet
De Nokia 206 beschikt over het Nokia Xpress Internet-platform en maakt zodoende gebruik van Nokia’s cloud-technologie om dataverbruik tot 90% te verminderen. Klanten kunnen zo op hun mobiel voor een betaalbare prijs gebruik maken van internet. Het toestel beschikt ook over Nokia Nearby, een web-app die gebruikers helpt nuttige plaatsen, zoals restaurants, winkels en pinautomaten, in hun omgeving te vinden.

De Nokia 206 heeft een klassiek alfanumeriek toetsenbord en een 2,4-inch scherm dat genoeg ruimte biedt voor internet, spelletjes of chatten met vrienden. Mensen kunnen direct vanaf hun startscherm Twitter of Facebook gebruiken.

Andere belangrijke mogelijkheden van de Nokia 206
- Beeldbewerkingstechnologie optimaliseert de foto’s die gemaakt worden met de 1.3MP-camera voor delen op Facebook.
- Een uitgebreid social media- en entertainmentpakket is geïnstalleerd op het toestel, waaronder eBuddy Chat en WhatsApp, en tien gratis premium apps.
- Indrukwekkende stand-bytijd: tot 47 dagen.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel