Nokia Lumia 930 vanaf begin juli verkrijgbaar

Microsoft Devices brengt de Nokia Lumia 930 begin juli naar Nederland. De Lumia 930 draait op het nieuwe Windows Phone 8.1 en heeft een schitterend design dat op elegante wijze metaal en kleurige polycarbonaat combineert. Het toestel is voorzien van een uitstekende 20-megapixel PureView-camera met Zeiss lenzen, een 5-inch ClearBlack-OLED scherm en een krachtige quadcore processor. Deze stijlvolle smartphone  is leverbaar in wit, zwart, oranje en groen voor een verkoopadviesprijs van 499 euro inclusief btw.

Windows Phone 8.1

De Lumia 930 is de ultieme belichaming van Windows Phone 8.1, omdat deze smartphone het allerbeste van Microsoft en Lumia samenbrengt. Het toestel draait op de 2,2 GHz Snapdragon quadcore-processor en levert het maximale uit de apps, games, internet en geïntegreerde Microsoft-diensten als OneDrive cloudopslag en Microsoft Office.

PureView-camera
Het voormalige Nokia heeft met de PureView-technologie een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van fotografie. Samen met Windows Phone 8.1 worden de unieke mogelijkheden op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterkt. De Nokia Lumia 930 beschikt naast de 20-megapixel PureView-camera met ZEISS-lenzen over 4 microfoons voor uitstekend geluid bij video-opname dankzij de Rich Recording-mogelijkheden met surround sound.

Zonlicht op het scherm
Alle content - foto’s, tekst, games, Vyclone, Netflix en Xbox Video - is te zien op een superscherp 5-inch ClearBlack-OLED scherm, dat zelfs bij zonlicht perfect beeld weergeeft. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel