Nokia Lumia 635 nu beschikbaar in Nederland

De Nokia Lumia 635, het beste budgettoestel van dit moment mét 4G, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De verkoopadviesprijs bedraagt 179 euro incl. btw. en daarvoor krijgen gebruikers een zeer complete Windows Phone 8.1 ervaring. De smartphone beschikt daarnaast over een quadcore-processor en is dus erg snel bij dagelijks gebruik, het laden van apps, muziek en games. Het toestel is leverbaar in wit of zwart en alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover naar keuze (in oranje, geel of groen), die is aan te vragen via nokiapromotion.nl.

Het ClearBlack-scherm van 4,5-inch van de Lumia 635 zorgt voor een geweldige entertainmentervaring met apps als Instagram en Vimeo, en games als Asphalt 8. Ook beschikt de Lumia 635 over Microsoft Office en een goede 5 megapixel Nokia Camera. De gratis wereldwijde navigatie van HERE Drive+ zorgt ervoor dat je nooit meer de weg kwijtraakt en met de eveneens gratis muziekstreaming van MixRadio luister je onderweg altijd naar je favoriete muziek.
Windows Phone 8.1
Dankzij het nieuwe Windows Phone 8.1-besturingssysteem is de Lumia 635 voorzien van een Action Center waarin al je berichten verschijnen. Daarnaast profiteren gebruikers van veel nieuwe opties, zoals een snel Word Flow-toetsenbord voor razendsnelle tekstingave. Windows Phone 8.1 biedt unieke Lumia-mogelijkheden die het innovatieve imago van Nokia op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterken. Zo is Creative Studio verbeterd, evenals de Nokia Storyteller-app voor het delen van bijvoorbeeld videoverhalen op sociale netwerken.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel