Nokia Lumia 625 in september in Nederland

In een persbericht kondigt Nokia vandaag aan dat de Lumia 625 vanaf midden september ook in Nederland te koop is. De 625 kenmerkt zich door het grootste scherm, 4,7", dat ooit door Nokia in een telefoon is gebruikt en 4G-internet toestel.

Lees voor alle verdere specificaties Nokia's persbericht:

Nokia introduceert de Lumia 625 vanaf midden september 2013 in Nederland. De Lumia 625 biedt supersnel entertainment voor een groot publiek dankzij zijn 4G-internettoegang gecombineerd met een groot 4,7-inch supersensitive lcd-scherm dat zelfs met handschoenen aan en nagels bediend kan worden. De smartphone met het iconische Nokia Lumia-design is beschikbaar in zwart en wit. Nederlandse consumenten kunnen bij aanschaf een gratis felgekleurde cover aanvragen (oranje, geel of groen) om de smartphone verder te personaliseren. Bovenal valt het toestel op door zijn aantrekkelijke adviesprijs van 279 euro incl. btw (excl. subsidies).

In de Nokia Lumia 625 zijn veel innovaties verwerkt, die ook in andere Nokia high-end smartphones te vinden zijn. Zo heeft de Lumia 625 een aantal geïntegreerde cameramogelijkheden, zoals Nokia Smart Camera. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ongewenste objecten op foto’s makkelijk verwijderd worden. Daarnaast is de Lumia 625 voorzien van Nokia Cinemagraph waarmee iedereen foto’s omtovert in levende herinneringen door beweging aan de foto toe te voegen.

HERE-diensten
Dankzij het grote scherm biedt HERE op de Nokia Lumia 625 uitstekende navigatiemogelijkheden en locatiediensten. De gebruiker beschikt over gratis kaarten (HERE Maps), gratis turn-by-turn-navigatie in de Benelux (HERE Drive) en wereldwijde dienstregelingen van het openbaar vervoer (HERE Transit).

Met toegang tot meer dan 170.000 apps, waaronder Buienradar, Nu.nl en Whatsapp, biedt de Nokia Lumia 625 sneller mobiel vermaak en een veilige surfomgeving met Internet Explorer 10 – waardoor deze smartphone ideaal is voor het bekijken van video’s en andere content, en voor het spelen van games. De SD-ingang op de Nokia Lumia 625 biedt ruimte voor een extra geheugenkaart van maximaal 64 GB.

Windows Phone 8 inclusief Amber-update
De Nokia Lumia 625 draait op de nieuwste versie van Windows Phone 8, inclusief de Nokia Lumia Amber-update. Zo biedt de Nokia Lumia 625 een rijkere en gebruiksvriendelijkere smartphone-ervaring tegen een concurrerende prijs. Live Tiles updaten kan direct op het beginscherm en de People Hub maakt het eenvoudig om in contact te blijven met familie en vrienden. Windows Phone 8 wordt geleverd met Xbox Live, Microsoft Office en 7 GB online SkyDrive-opslag.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel