Nu al gestunt met de prijs van de nieuwe Samsung Galaxy Alpha

Een topklasse smartphone moet er niet alleen maar mooi uitzien. Daarom onderstreept de Samsung Galaxy Alpha je gevoel voor stijl, zonder dat hij aan functionaliteit inboet. De Galaxy Alpha valt op door verfijnd design in een compacte body met metalen frame en elegant gebogen hoeken. Het toestel is slechts 6,7 mm dun en daarmee een van de dunste Galaxy devices ooit. Tegelijkertijd biedt hij alle mogelijkheden die je van een high-end Galaxy smartphone verwacht.

De Galaxy Alpha combineert strak design met indrukwekkende mogelijkheden en functies. Dankzij het 4,7 inch HD scherm en een geavanceerde 12 megapixel camera geniet je van prachtige beelden, foto’s en filmpjes. Met de Ultra-Power Saving Mode gaat de batterij nog langer mee en hoef je niet na een halve dag alweer op te laden. Daarnaast blijf je fit met het S Health fitness tracking systeem en de connectiviteit met de nieuwste Samsung Gear Fit wearables, zoals de Gear S.

De Galaxy Alpha is vanaf september verkrijgbaar in de opvallende kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. De verkoopadviesprijs bedraagt € 599,-. 

Een rondje langs de velden laat zien dat op dit moment de Alpha bij Wehkamp al voor € 587 te koop is. Toestel is nog nauwelijks te koop.

 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel