Nieuwe iPhone 5C voor maar US$ 0,97. Het stunten is begonnen

Het stunten met Apple producten gaat door. Was het eerder de iPad mini en Air nu is het de beurt aan de iPhone. In Amerika heeft Walmart – de grootste retailer ter wereld – de prijzen van de iPhone 5S en iPhone 5C dramatisch verlaagd. De komende negentig dagen kost een iPhone 5S 16 GB nog maar US$ 79 (€ 59,41). In juni kostte deze iPhone nog US$ 149 (€ 112) bij Walmart. De prijs is wel in combinatie met een twee jaar abonnement.

De retailer gaat voor de iPhone 5C 16 GB US$ 0,97 rekenen. In Amerika, waar er veel minder subsidie op telefoons wordt gegeven, is er nog nooit een iPhone voor minder dan één dollar (met 24 maanden abonnement) verkocht.

Het is duidelijk dat Apple en Walmart het kanaal leeg willen maken voor de introductie op 4 september van de iPhone 6. Maar nog nooit werden prijzen zo agressief verlaagd. In Nederland is er nog geen beweging in de prijs. Dit komt ook, omdat ons land waarschijnlijk niet bij de landen zit waar de iPhone 6 het eerst op de markt komt. Traditioneel zitten wij meestal in de zogenaamde ‘tweede golf’.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel