Nieuwe Huawei Ascend P7 vanaf te koop in Nederland

De begin mei in Parijs aangekondigde Huawei Ascend P7 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Ten opzichte van zijn voorganger, de Huawei Ascend P6, is de Ascend P7 van binnen naar buiten geheel opnieuw onder de loep genomen en zijn er ruim 650 verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het succesmodel van vorig jaar. De nieuwe 4G-smartphone biedt een ongeëvenaarde camera ervaring, toegang tot ultrasnel mobiel internet, uitstekende prestaties van de krachtige 2500mAh accu, en dat alles in een zeer fraaie elegante verpakking. Het nieuwe chique vlaggenschip is voorzien van een snelle 1,8 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen en 16 GB intern geheugen, uitbreidbaar via MicroSD. Met een 5 inch full HD-beeldscherm, de unieke 8-megapixelcamera aan de voorzijde van het toestel voor perfecte selfies, de 13-megapixelcamera aan de achterzijde, Android 4.4.2 KitKat en de nieuwste intuïtieve Emotion UI 2.3, biedt de Huawei Ascend P7 excellence op alle fronten. De losse verkoopadviesprijs is bij introductie € 399.


 
Stijlvol, slank, stevig, helder en 4G
De Ascend P7 is net als zijn voorganger, de Ascend P6, zeer slank vormgegeven, en is met 6,5 mm op dit moment zelfs de dunste 4G-smartphone op de markt. Naast het kenmerkende dunne karakter loopt de fraaie aluminium band ook bij de P7 stijlvol over de zijkant van het toestel. De smartphone beschikt zowel aan de voor- als achterkant over glazencovers van Gorilla Glass 3. De achterkant is daarbij opgebouwd uit maar liefst 7 lagen, waardoor ondanks de zeer dunne behuizing en het lichte gewicht van slechts 124 gram, de Ascend P7 degelijk en stevig aanvoelt.
De Huawei Ascend P7 heeft een helder 5 inch full HD-display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Alle knoppen zitten bij de Ascend P7 aan de rechterzijde van de telefoon, waaronder de lade voor de simkaart en de lade voor een MicroSD-kaart waarmee de 16 GB aan opslagcapaciteit van de smartphone kan worden uitgebreid. De hoofdtelefoonaansluiting zit aan de bovenkant, de Micro USB-ingang bevindt zich aan de onderkant.

 

Ultieme camera-ervaring
Met de Ascend P7 zet Huawei groots in op de ultieme camera-ervaring: de P7 is voorzien van twee uitstekende camera’s. Aan de voorzijde bevindt zich een unieke 8-megapixel selfie-camera. De camera is uitgerust met een panorama-functie voor het panoramisch selfie schieten, of voor het maken van een ‘groufie’, de ultieme groepsselfie. Ook is het mogelijk een selfie-video in 1080p HD op te nemen. De achterzijde van de smartphone is voorzien van een uitgebreide 13 megapixel-camera. Om snel mooie momenten vast te kunnen leggen voordat ze weg zijn heeft de camera een unieke Ultra Snapshotfunctie. Hiermee kan vanuit lockmodus in slechts 1,2 seconden een foto gemaakt worden door dubbel op de volumetoets te klikken. Ook heeft de Ascend P7 een speciale "Voice foto-functie” die foto's vergezeld van geluid door audioclips van 10 seconden op te nemen tijdens het maken van een foto.

Batterij
De Huawei Ascend P7 is uitgerust met een 2500mAh accu en is voorzien van allerlei slimme toepassingen om de deze zo zuinig mogelijk te laten zijn. Zo kan met behulp van de ‘power saving management modus’ apps worden uitgeschakeld die op dat moment niet worden gebruikt. Ook kan de ‘super power saving modus’ worden ingeschakeld waarbij het licht wordt gedimd en enkel de noodzakelijke basisfuncties actief blijven. Op deze manier kan de telefoon met zijn laatste 10% nog 24 uur stand-by staan.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel