Nieuwe allround smartphone van HTC, de Desire 320

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt de beschikbaarheid van de HTC Desire 320 aan. Het toestel bezit alle functies die je dagelijks nodig hebt, waaronder HTC BlinkFeed en Video Highlights. De HTC Desire 320 zorgt voor een soepele surfervaring, naadloze multitasking en de mogelijkheid om snel, gepersonaliseerde video’s te creëren. Bij de nieuwste toevoeging aan de HTC Desire-lijn is de gebruikservaring van hoge kwaliteit en krijg je waar voor je geld.

“Met alle premium functies van een HTC-toestel en dat in een compacte vorm, levert de HTC Desire 320 een perfecte kwaliteitservaring voor prijsbewuste consumenten”, zegt Mark Moons, General Manager Western Europe HTC. ”In navolging van het succes van de HTC Desire 310, heeft het toestel een verbeterde batterij en meer geheugen om mensen te laten profiteren van een telefoon van hoge kwaliteit, die de perfecte balans bevat tussen slimme functies voor een uitstekende prijs.”

Ultieme gebruikservaring

De HTC Desire 320 draait op Android™ 4.4 en met de 1,3 GHz quad-core processor is het mogelijk diverse features soepel uit te voeren, waaronder het kijken naar video's, het spelen van de nieuwste games en gebruik van de favoriete apps.

Vele functies

De HTC Desire 320 bevat enorm veel functies. Met de 5MP camera kunnen gebruikers alle momenten in een foto of video direct vastleggen en bekijken op een 4.5-inch scherm. Daarnaast is het mogelijk creatief te zijn met mini-filmpjes, dankzij HTC's Video Highlights-functie. Kies je favoriete foto's en video's, selecteer een volgorde en een favoriete track om een indrukwekkende video te creëren in een paar seconden. Vervolgens is deze klaar om te delen met vrienden en familie. De HTC Desire 320 heeft tevens de HTC BlinkFeed-functionaliteit, die gebruikers up-to-date houdt van het nieuws. Zeer geschikt voor consumenten die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws en gebeurtenissen in hun omgeving. BlinkFeed combineert de inhoud van zelf geselecteerde nieuwssites en social media-apps op het startscherm, waardoor gepersonaliseerde updates in een oogopslag te bekijken zijn. Met de Offline Reading-modus is het mogelijk de meest recente artikelen altijd en overal te lezen. Artikelen kunnen toegevoegd worden aan de leeslijst en worden gedownload wanneer het toestel verbinding met Wi-Fi maakt. Perfect voor gebruikers die onderweg graag lezen.

Beschikbaarheid

De HTC Desire 320 is beschikbaar in de kleur mat grijs en is vanaf nu breed verkrijgbaar via mobiele operators en grote retailers. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 139 euro, inclusief BTW en zonder abonnement.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel