Nieuw Wolfgang: snel, sneller, snelst

Hij oogt en voelt net zo vertrouwd als zijn voorganger. Maar wacht maar tot hij in actie komt. Want achter het 4.5" qHD-scherm van de nieuwste Wolfgang gaat een Quad-Core powerhouse schuil. Met Android 4.4 (KitKat) heeft jouw favoriete smartphone nu nog meer mogelijkheden in huis en is hij helemaal in shape voor een nieuw school- en werkjaar. Durf jij het aan? Hou dan zaterdag 30 augustus vrij. Want op die dag ligt de Wolfgang AT-AS45Q voor het eerst bij ALDI in de schappen, voor slechts € 129!

Sneller multitasken en vinden wat je zoekt met Google Now, een ingebouwde mogelijkheid om bestanden te printen, een toetsenbord met nieuwe emoticons – hoe snel, efficiënt en compleet wil jij je smartphone hebben? Zo snel, efficiënt en compleet als een Wolfgang.

De Wolfgang AT-AS45Q komt met een 4.5 inch qHD-scherm, prachtige kleuren en een optimale inkijkhoek door de IPS-technologie. En hij zorgt ervoor dat jij de beelden die je met de 8 Megapixel camera hebt vastgelegd, makkelijk en snel met iedereen kan delen. Ook begrijpt hij dat je wilt internetten, WhatsAppen en content wilt streamen. Of het nou via de flexibele 3G-verbinding gebeurt, of in een vertrouwde Wi-Fi-omgeving.

Met Google Now bevindt zich in jouw Wolfgang een digitale persoonlijke assistent, die leert van jouw gedrag en daardoor de informatievoorziening versoepelt en continu aanpast aan jouw wensen.

Zoals elk Wolfgang-toestel biedt ook deze je de vrijheid de meest voordelige providers te kiezen en zo twee SIM-kaarten zo voordelig mogelijk in te zetten.

En natuurlijk wil je ondanks de lage prijs tòch een goede garantie. Dus biedt Wolfgang maar liefst twee jaar garantie en kun je met al je vragen terecht bij de ons eigen Customer Service & Support Team.

Kortom, met een Wolfgang hou je geld over om je Wolfgang-ervaring nog verder te verrijken. Of het nou gaat om een OTG-kabeltje (welke functionaliteit door de AT-AS45Q wordt ondersteund), een extra batterij of een perfect passende beschermhoes, je kunt dag en nacht terecht bij de webshop van Wolfgang. Kijk hiervoor op www.wolfgangmobile.com.

Belangrijkste specificaties van de AT-AS45Q op een rij:

SIM-lockvrij

Ja

Dual SIM

Ja (2 x mini-SIM), Dual Standby / One Talk

Besturingssysteem

Android 4.4 (KitKat)

Processor

MT6582M, 1.3 GHz Quad-Core

GSM-banden

900/1800/1900 MHz

WCDMA-banden

900/2100 MHz

Werkgeheugen

1 GB

Opslaggeheugen

4 GB

Geheugenuitbreiding

Mogelijk: micro-SD-kaart (max. 32 GB)

Scherm

4.5" IPS, 960 x 540 (qHD)

Camera (achter)

8.0 Mpx AutoFocus met LED-flitser

Camera (voor)

2.0 Mpx

Bluetooth

Ja, 4.0 LE

Wi-Fi

Ja, b/g/n met tethering

GPS

Ja

Sensoren

G-sensor, Licht- en Nabijheidssensor, M-sensor

FM-radio

Ja

Afmetingen

132 x 68 x 10,8 mm

Gewicht

158 gram

Batterij

2050 mAh

Standby-tijd

Tot 200 uur

Spreektijd

Tot 3 uur

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel