Wat gaat het worden: de Aldi of het Kruidvat?

Wat wordt het? Deze week twee super geprijsde smartphones in de aanbieding bij Kuidvat en bij de Aldi. Het wordt een moeilijke keuze omdat de specificaties van beide toestellen niet zo ver uit elkaar liggen. Wel is er een prijsverschil van bijna € 50 tussen de toestellen. Om te beginnen hebben wij de telefoons met elkaar vergelijken. Wat krijg je allemaal voor je geld?

De technische specificaties van de Aldi Wolfgang AT-AS50HD zijn over het algemeen beter. De processor is een fractie sneller en de Wolfgang is net even iets lichter. Belangrijker is het verschil tussen de Android 4.2 versie en het oudere 4.1 variant. Maar het grootste verschil zit natuurlijk in de resolutie van het scherm. En daar kijk je wel de hele dag tegen aan. De afwijking is best wel groot namelijk en dat ga je zeker merken

Maar welk toestel moet je nu kiezen?

Hoewel het prijsverschil van de Archos 50 platinum aantrekkelijk is natuurlijk, hebben wij een lichte voorkeur voor de Wolfgang AT-AS50HD. De belangrijkste reden hiervoor is de veel hogere resolutie van het scherm. Maar goed het blijft natuurlijk altijd een individuele keuze.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel