Update: Telfort haalt HTC One (M8) for Windows van haar website

Gisteren kwamen wij met het bericht dat Telfort per ongeluk een afbeelding van de nieuwe nog geheime HTC One (M8) for Windows op haar website had geplaatst. Vandaag blijkt dat het netwerk het plaatje van de HTC in allerijl heeft verwijderd en heeft vervangen door - wat sterk lijkt op  - een Sony toestel.

Het lijkt dat Telfort op de muziek vooruit loopt en nu al een afbeelding van de nieuwe HTC One (M8) for Windows op haar website heeft gezet. Hoewel het plaatje niet al te groot en een beetje onduidelijk is, lijkt er tussen een iPhone 5S en een Samsung Galaxy S4 (?) toch echt een HTC One (M8) te staan met de kenmerkende nieuwe Windows Phone 8.1 tegels (live tiles).

Volgens geruchten wordt dit toestel pas echt op 19 augustus in New York tijdens een persbijeenkomst voor het eerst aan het grote publiek getoond. Deze beelden gaan nu de hele wereld over (via www.wpcentral.com). Onschuldig foutje van Telfort? Of een bewuste actie om een hype te creëren? Wij denken dat een overijverige stagiaire hier wellicht iets mee te maken heeft. Hier onder een andere, wat duidelijkere, gelekte afbeelding van de HTC One (M8).

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel