Looks en design vormen 2-eenheid in Black Edition van GALAXY S4 en S4 mini

Er kleeft iets magisch aan de toevoeging Black Edition. Zwart is stijlvol, zo ook de nieuwe Black Edition GALAXY devices van Samsung. Met hetzelfde binnenwerk als de reguliere devices zijn de GALAXY S4 en GALAXY S4 mini Black Edition net zo krachtig als hun succesvolle voorlopers. De looks doen de rest, met deze smartphones wil je absoluut gezien worden.

De GALAXY S4 en S4 mini zijn uitgerust met een stoere leatherlook achterkant. Ligt lekker in de hand en met de razendsnelle processors zijn ze een genot om mee te werken. Multitasken? Geen probleem. Overal kun je direct genieten van films, games en muziek, en vanzelfsprekend zijn de Black Editions ook uitgerust met alle andere essentials van de GALAXY S4 en S4 mini, zoals Group Play en S-Health.

“Met de GALAXY S4 en S4 mini verbeterde Samsung de manier waarop we leven,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de Black Editions doen we daar nog een schepje bovenop en verbeteren we ook nog eens de manier waarop we in het leven staan. Design en functionaliteit vormen een onlosmakelijk geheel in deze allernieuwste GALAXY devices. Bij Samsung stoppen wij nooit met innoveren, met als doel om mensen te blíjven inspireren.” 


  • Krachtige prestaties, coole looks
  • Uitgerust met alle GALAXY essentials
  • Leatherlook achterkant biedt een stijlvolle GALAXY-ervaring

Beide devices zijn vanaf begin maart verkrijgbaar

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel