LG introduceert nieuwe generatie L-serie Smartphone op MWC

LG steekt de succesvolle L-serie in een nieuw, stijlvol en innovatief jasje en introduceert de L-serieII op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. De L-serieII heeft een nieuw design, een helder IPS beeldscherm en een batterij met hoge capaciteit. Ook beschikt de serie over een aantal handige functies, zoals Smart LED, Quick Button en Safety Care.

“Het succes van de L-serie in het afgelopen jaar laat zien dat consumenten graag een keuze maken uit een divers aanbod van toestellen,” vertelt Bas Dekker, Directeur Mobile bij LG Electronics Benelux. “In de eerste 10 maanden zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen L-serie smartphones verkocht. Dit succes verwachten we met de L-serieII door te zetten, door voort te bouwen op de succesvolle ingrediënten van de oorspronkelijke L-serie: het stijlvolle design, de ontzettend heldere beeldschermen en een optimale gebruikservaring voor de juiste prijs.”

Optimus L-serieII

Als eerste wordt in de Benelux de Optimus L3II geïntroduceerd met 3,2 inch beeldscherm en 1540 mAh batterij. De Optimus L5II is met zijn 4 inch display een maat groter en beschikt over een 1700 mAh batterij. Het paradepaardje van de L-serieII is de Optimus L7II met een 4,3 inch IPS- beeldscherm, dual-core processor en een krachtige 2460mAh SiO+ batterij, waarmee je nog langer kunt bellen, streamen en internetten. Alle drie toestellen draaien op Androidversie 4.1 Jelly Bean. Het instapmodel Optimus L3II zal in Maart in de winkels liggen, de Optimus L5II en L7II volgen in het tweede kwartaal van 2013.

De unieke extra’s van de LG smartphones

In 2012 lanceerde LG al de handige toepassingen Quick Memo en Cheese Shutter. In 2013 zijn deze functies opnieuw op de LG smartphones te vinden en zijn ze aangevuld met een aantal nieuwe extra’s die je leven makkelijker maken.

  • Smart LED: de Smart LED geeft via een gekleurd LED-lichtje aan of je een gemiste oproep of bericht hebt ontvangen. Zo hoef je niet meer elke 10 minuten te checken of je iets hebt ontvangen en verbruikt je smartphone minder energie.
  • Safety Care: wanneer een noodnummer gebeld wordt, of de telefoon een bepaalde tijd niet wordt gebruikt, stuurt je smartphone automatisch een bericht met je locatie aan een, door jezelf ingesteld, persoon. Ideaal voor ouders met kinderen of voor ouderen die alleen wonen.
  • QSlide: de ultieme multi-task functie. Terwijl je een video bekijkt, kun je je nieuw binnengekomen berichten direct lezen. De tekst wordt in een semi-transparant laagje over de video getoond.*
  • Quick Button: jij bepaalt zelf welke functie of applicatie er met deze knop geactiveerd wordt. Bijvoorbeeld de camera, Whatsapp of Quick Memo.*
  • Quick Memo: voorzie je foto’s of afbeeldingen van een eigen tekst of tekening en deel deze met je vrienden of familie.
  • Cheese Shutter: zeg “Cheeeese” en de foto wordt genomen, zonder dat je zelf de knop in hoeft te drukken.

*deze functie is niet op alle toestellen van de Optimus L-serieII beschikbaarConsumenten: www.lge.nl Pers: www.lgnewsroom.nl


Specificaties LG Optimus L7II:

Chipset: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

Geheugen: tot 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

Beeldscherm: 4.3-inch WVGA IPS voor levensechte kleuren

Camera: Rear 8.0MP met LED Flitser / Front VGA

Besturingssysteem: Android 4.1 Jelly Bean

Batterij: 2460mAh SiO+ technologie

Afmeting: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm / 122.2 x 66.6 x 9.7 mm

Dual-Sim: Op een later tijdstip wordt besloten of de modellen met Dual-Sim functie worden gelanceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel