LG introduceert G2 mini

LG Electronics (LG) onthult haar allereerste ‘compacte’ smartphone, de G2 mini, op het Mobile World Congress (MWC) 2014 in Barcelona. De G2 mini is het antwoord op de vraag van de consument naar een praktische smartphone mét geavanceerde eigenschappen. Net als haar grote broer is de G2 mini dan ook te herkennen aan het innovatieve design met de back button. Verder heeft het toestel een 4,7-inch IPS beeldscherm, een 2.440Ah batterij en een Quad-Core processor. De G2 mini wordt geleverd met Android 4.4 KitKat, het nieuwste Android besturingssysteem. 

“De G2 mini biedt de gebruikservaring van de G2 in een compacter toestel voor een aantrekkelijke prijs,” zegt Bas Dekker, commercieel directeur Nederland bij LG Electronics Benelux. “De G2 mini is de perfecte balans tussen modern design en praktische gebruikservaring, zonder afbreuk te doen aan de prestatie.” 

De favoriete UX eigenschappen van de G serie topmodellen, zoals de Guest Mode en Plug & Pop, zijn ook toegevoegd om tegemoet te komen aan een generatie van nieuwe gebruikers. De G2 mini komt in Nederland en België in april in het zwart en wit op de markt.

  • G2 mini is een praktische smartphone met geavanceerde eigenschappen
  • De compacte versie van de G2 behoudt het innovatieve design met de back button
  • G2 mini heeft een 4,7-inch IPS beeldscherm, 2.440Ah batterij en Quad-Core processor
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel