LG G3 wint vakjuryprijs graham award voor beste smartphone

LG Electronics (LG) heeft tijdens de Graham Award 2014 de vakjuryprijs gewonnen met de LG G3 in de categorie beste smartphone. De Graham Awards (Grahams) zijn een toonaangevende prijs in de Nederlandse telecomsector. Bas Dekker, commercieel directeur LG Electronics nam de award donderdagavond in ontvangst. “Het is echt geweldig dat de kwaliteiten van de LG G3 erkend worden door vakmensen. En dat op een voor ons al feestelijke dag. Want sinds gisteren ligt de LG G3 in de winkels”, vertelt Dekker.

De juryleden roemden de LG G3 vooral vanwege zijn mooie scherm en rijke uitrusting overall. Bovendien heeft het toestel een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

De Grahams worden jaarlijks uitgereikt in drie hoofdcategorieën Hardware, Abonnementen en Retail. De vakjury bestaat uit journalisten van Connexie, PortableGear, Sp!ts, Metro, AllAboutPhones, GSM Helpdesk, Mobile Cowboys, Bellen.com, GSMinfo, GSMpedia, Tellinq en ACBB Media. Met de awards worden producten en diensten bekroond die aansluiten bij het gebruik door consumenten in de Nederlandse markt.

“En dat is ook precies wat we met de LG G3 beogen. Wij hebben dit nieuwe toestel namelijk ontworpen onder het concept Simple is the New Smart. Meer met minder, dat was ons doel. Nieuwe technologie die je leven makkelijker maakt en waarop je altijd kunt vertrouwen”, aldus Dekker.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel