LG en Google introduceren snelste Nexus Smartphone ooit: Nexus 4

  • Neem adembenemende Photo Sphere-foto’s met de 8MP-hogeresolutiecamera
  • Uitzonderlijk heldere en scherpe beelden door het 4,7” True HD IPS Plus-beeldscherm
  • Door de Qualcomm SnapdragonTM S4 Pro-processor razendsnel schakelen tussen verschillende applicaties
  • Android 4.2 Jelly Bean en Google-apps, zoals Google Now en Google Maps

Amstelveen, 29 oktober 2012 - LG en Google introduceren de nieuwste en snelste smartphone in de Nexus-lijn van Google: de Nexus 4. Deze smartphone heeft een helder en scherp beeldscherm, een 8MP-hogeresolutiecamera en is razendsnel dankzij de Qualcomm SnapdragonTM S4 Pro-processor. Daarnaast beschikt de Nexus 4 over de meest recente versie van AndroidTM en van een aantal populaire Google Apps, zoals Google Now en Google Maps. Het toestel zal vanaf eind november verkrijgbaar zijn in verschillende markten, waaronder de Benelux.

“Wij zijn erg trots op dit prachtige resultaat van de samenwerking tussen LG en Google,” aldus Bas Tulner, Marketing Directeur bij LG Electronics Benelux. “De Nexus 4 is een indrukwekkende smartphone, de snelste Nexus smartphone ooit! Gebruikers zullen verrast zijn door de hogeresolutie camera, het adembenemend IPS beeldscherm en de mogelijkheden die Android 4.2 Jelly Bean biedt.”

“Dit is de eerste keer dat we met LG hebben samengewerkt voor de ontwikkeling van een Nexus-smartphone,” aldus Andy Rubin, Senior Vice President Mobile and Digital Content bij Google. “LG heeft met een uitzonderlijke dosis talent bijgedragen aan dit project. Het resultaat is een toestel met tal van functies dat niet alleen heerlijk in de hand ligt, maar ook nog eens extreem snel is.”

Je wereld vastleggen en delen

De Nexus 4 is voorzien van een 8MP-hogeresolutiecamera waarmee je adembenemende Photo Sphere-foto’s kunt maken en zelfs de kleinste details kunt vastleggen. Met de Nexus 4 kun je foto’s nemen vanuit iedere hoek, die samensmelten in bijzondere Photo Spheres. Je krijgt het gevoel dat je in de foto bent gestapt. Daarnaast kun je de foto’s automatisch uploaden met Instant Upload, zodat je nooit een foto kwijtraakt.

Dit alles komt tot leven op het buitengewone True HD IPS Plus-beeldscherm van 4,7 inch en 1280 x 768 pixels. Dit beeldscherm wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke helderheid en scherpe, natuurlijke kleuren met Zerogap Touch-technologie. Dankzij de zacht geronde glazen randen glijdt je vinger vlot over het scherm van 320 ppi, terwijl de geavanceerde beeldschermtechnologie je het gevoel geeft dat je elke pixel als het ware aanraakt. De Nexus 4 is bovendien voorzien van krasbestendig Corning® Gorilla® Glass 2-glas.

Speciaal ontwikkeld voor razendsnelle prestaties

De Nexus 4 is uitgerust met een cutting-edge Qualcomm SnapdragonTM S4 Pro-processor, die je zeer snelle en indrukwekkende prestaties garandeert. Surf op het net, geniet van gedetailleerde graphics en games, en schakel moeiteloos over van de ene app naar de andere, zonder tijd te verliezen. Dankzij het 2GB RAM-geheugen en de nieuwste en snelste versie van Android is de Nexus 4 de snelste Nexus-smartphone ooit.

Specificaties

Chipset                                Qualcomm SnapdragonTM S4 Pro-processor met Quad-Core Krait-CPU's (1,5 GHz)

Besturingssysteem               Android 4.2, Jelly Bean

Netwerk                               3G (WCDMA), HSPA+

Beeldscherm                        4,7 inch WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pixels)

Geheugen                            8 GB / 16 GB 

RAM                                     2 GB              

Camera                                8,0 MP rear / 1,3 MP HD front

Batterij                                2100 mAh Li-Polymer (geïntegreerd) 15,3 uur gesprekstijd, 390 uur stand-by

Afmetingen                          133,9 x 68,7 x 9,1 mm

Gewicht                               139 g

Overige specificities              Draadloos laden, NFC

Beschikbare accessoires       LG draadloze oplader

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel