LG breidt L-Style serie uit met stijlvolle Optimus L9

LG introduceert de LG Optimus L9, een nieuwe aanvulling op de stijlvolle L-Style serie. Eerder dit jaar werden de Optimus L7, L5 en L3 al succesvol gelanceerd, drie toestellen met verschillende specificaties, maar hetzelfde tijdloze design. Het slanke en strakke uiterlijk van de serie geeft de toestellen een elegante uitstraling. De Optimus L9 valt op door het heldere 4.7 inch IPS display, het toestel is 9.1mm dun en door de krachtige 2,150mAh SiO+ batterij zijn gebruikers altijd en overal bereikbaar. 

o    Smarter Smartphone: Voice Shutter, Scan Translator, Quick Memo en My Style Keypad

o    Helder en haarscherp beeld door het 4,7 inch IPS display

o    L-Style staat voor tijdloos design met prachtige metallic accenten

De LG Optimus L9 beschikt over een aantal handige functies: je bent nooit meer te laat met het maken van een foto, met Voice Shutter maak je gemakkelijk een foto zonder op een knop te drukken. Jij zegt “cheeeeese” en de foto wordt direct gemaakt. Of je typt bijvoorbeeld heel comfortabel door de My Style Keypad functie. Of je nu met één of twee handen typt, of dat je rechts- of linkshandig bent, het toetsenbord wordt hier volledig op aangepast. Met de Scan Translator kun je door een simpele scan direct volledige zinnen laten vertalen. Je scant een tekst met je camera, de Scan Translator herkent de letters en maakt gebruik van een elektronisch woordenboek en online zoekmachines om de tekst te vertalen. 

Net als de Optimus 4XHD en andere L-Style toestellen, is ook de Optimus L9 voorzien van de slimme Quick Memo™ functie. Gebruikers kunnen hiermee memo´s of opmerkingen plaatsen op schermafbeeldingen, zoals foto’s of websites, en deze opslaan of delen met anderen. Doordat Quick Memo™ geen app is, maar als functie in het besturingssysteem zit, kan de functie binnen elk programma worden geopend. Zelfs tijdens het telefoneren of het spelen van een spelletje. 

De Optimus L9 zal vanaf medio oktober in de winkels verkrijgbaar zijn, voor een consumentenadviesprijs van 349 Euro.

Specificaties:

  • o    OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • o    Chipset: 1GHz Dual-Core
  • o    Main Display: 4.7-inch IPS Display
  • o    Memory: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC
  • o    Camera: 5MP rear / VGA front
  • o    Battery: 2,150mAh SiO+
  • o    Size: 131.9 x 68.2 x 9.1mm / 125g

Door: persbericht LG Electronics

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel