Lebara Sim Only abonnementen nu ook met telefoons

Lebara Sim Only abonnementen nu ook met telefoons

Samenwerking met Recommerce, marktleider refurbished smartphones

Lebara zet een eerste stap in de verkoop van smartphones in combinatie met Sim Only abonnementen. De telecomaanbieder biedt klanten een brede selectie refurbished telefoons en is hiervoor een samenwerking aangegaan met Recommerce, Europees marktleider in deze categorie smartphones.

Samenwerking

Ruim tien jaar geleden startte Recommerce zijn activiteiten met de visie dat smartphones een tweede of zelfs derde leven verdienen. Inmiddels is het bedrijf actief in heel Europa en marktleider in inruilprogramma's van Apple- en Android-smartphones, die na controle en bewerking als refurbished toestellen terug op de markt worden aangeboden. In de bedrijfsvoering van Recommerce staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) centraal.

"Dankzij de samenwerking met Recommerce kunnen we onze klanten toestellen bieden die beter zijn voor zowel het milieu als voor hun portemonnee", aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara. "Het aanbieden van refurbished telefoons sluit goed aan op onze missie om diensten van uitstekende kwaliteit tegen voordelige tarieven aan te bieden."

Ab Seghrouchni, Country Manager van Recommerce: "De samenwerking met Lebara is een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf. Met deze samenwerking dragen we bij aan verduurzaming in Nederland en helpen we consumenten geld te besparen zonder dat ze moeten inleveren op kwaliteit."

Refurbished telefoons

Smartphones van Recommerce zijn gecertificeerd en vrij van oude data en eventuele beschadigingen. Ze zijn gecontroleerd en uitvoerig getest. Recommerce levert alleen premium A+ grade telefoons en geeft er maar liefst twee jaar garantie op. Met het kopen van een Recommerce smartphone koop je dus gegarandeerd een kwalitatief voordelig toestel. Goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor je portemonnee. Bestel je een telefoon in combinatie met één van Lebara's Sim Only 24 maanden abonnementen, dan ontvang je extra korting.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel