Kazam gaat de strijd aan met Samsung

Het machtige Samsung krijgt concurrentie van de Britse dwerg Kazam, een gloednieuwe mobiele telefoonfabrikant, die in het tweede kwartaal van dit jaar al met hun eerste octa-core smartphone komen: de Tornado 2.2. Het toestel gaat ook nog eens slechts € 300 kosten. Kortom, volgens Kazam dé telefoon die de strijd aan kan met de nieuwe Samsung Galaxy S5.

Maar hoe vergelijken de specificaties nu precies met elkaar?

Op papier lijkt Samsung met 5 - 3 te winnen. De prijs van Kazam is echter een stuk aantrekkelijker en dat  weegt natuurlijk voor veel consumenten erg zwaar. Hierbij moet worden aangetekend dat de prijs van S5 officieel nog niet bekend is maar rond het prijspunt van de S4 gaat liggen. Samsung is natuurlijk een heel sterk merk - waar je mee gezien wilt worden - en Kazam is in Nederland nog volstrekt onbekend. De S5 krijgt  een vingerafdruksensor en is bovendien bestand tegen water, stof en een stootje (IP67 gecertificeerd).

Alles bij elkaar komt de Tornado 2.2 in eerder geval op papier in de buurt van de S5, maar is daar in de praktijk nog een heel eind van verwijderd. Werk aan de winkel voor de Britten.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel