Huawei start verkoop D1 smartphone in Nederland

Huawei komt nu ook officieel met de Ascned D1 in Nederland. Zie hieronder hun persbericht:

’s Werelds grootste telecomleverancier Huawei, kondigt aan dat de Huawei Ascend D1 quad XL, de quad-core Android 4.0 ICS smartphone, begin november beschikbaar zal zijn via telecomaanbieders en retailers. De Ascend D1 quad XL is een turbo-charged all-rounder, die zijn fraaie uiterlijk en uitstekende prestaties combineert met een uitzonderlijke audio- en visuele ervaring. In combinatie met zijn ultra krachtige 2600mAh batterij, levert het toestel een indrukwekkende 15 uur gesprekstijd en een 500 uur standby tijd. De Ascend D1 quad XL houdt je 30% langer on-the-go, door aanpassingen in het stroomverbruik op basis van gebruiksbehoeften.

Aangedreven door Huawei’s K3V2 quad-core 1.4GHz processor, en met een high-definition 4.5-inch, 1280 x 720 Toshiba scherm, biedt de Ascend D1 quad XL de ultieme bioscoopervaring op je smartphone. Het Toshiba scherm geeft haarscherp beeld, zelfs in fel zonlicht. Met Dolby® Mobile 3.0 Plus geluidsversterking en met de Audience earSmart™ geluidsprocessor, is de Ascend D1 quad XL een genot voor alle zintuigen. “Huawei Device streeft ernaar om wat mensen verwachten van hun smartphone te combineren met eigen ervaringen, om aan de verwachtingen van onze gebruikers te kunnen voldoen. De Ascend D1 quad XL, onderdeel van onze Ascend D-serie, voorziet in topsnelheid, lange levensduur van de batterij en uitzondelijke mobiel entertainment in een hoogwaardige en lichtgewicht behuizing,” zegt Marc van de Helder, Marketing Manager van Huawei Device Netherlands.

Met een design, geïnspireerd op een gestroomlijnde sportwagen, en met afmetingen van slechts 64.9mm breed, 11.5mm dun en een gewicht van ongeveer 145gram, ligt de Ascend D1 quad XL uitstekend in de hand. De 8-megapixel camera, de 1,3-megapixel front camera, en de 1080p full HD video-opties leggen speciale momenten nog helderder en gedetailleerder vast. De Ascend D1 quad XL beschikt ook over een geheugen van 8GB, welke verhoogd kan worden tot 32 GB met een microSD ™. Het toestel zal beschikbaar zijn in carbon zwart. De advies verkoopprijs van de Ascend D1 quad XL bedraagt 499 euro.

Onze vraag blijft natuurlijk: waar kan je als dealer terecht om dit toestel te kopen? 20:20Mobile of toch Brighstar? In welke winkels kan je deze telefoon als eindgebruiker kopen? Prachtig om toestellen te introduceren maar Huawei moet nu eindelijk eens vaart zetten achter haar distributiestrategie.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel