Huawei lanceert: Ascend P1, topmodel dual-core smartphone in Nederland

Huawei, ’s werelds grootste telecomleverancier, kondigt aan dat de Huawei Ascend P1 in Nederland per direct beschikbaar zal zijn via telecomaanbieders en retailers. Het toestel is eerder al gelanceerd in China (april 2012), Australië (mei 2012), Latijns Amerika (juni 2012) en in Hong Kong, Tai Wan en andere landen in Europa. Beschikbaarheid in andere markten volgt op korte termijn. 

De mondiale lancering van de Ascend P1, een toestel dat slimme functies combineert met een sexy design, markeert een belangrijke mijlpaal voor Huawei Device. Het symboliseert onze ontwikkeling tot een consumentgericht merk en laat zien hoe wij ons mondiale marktleiderschap willen versterken door het uitbreiden van ons assortiment topproducten. Daarnaast vergroten wij het aantal verkoop- en distributiekanalen en focussen daarbij niet langer alleen op telecomaanbieders,” aldus Richard Yu, bestuursvoorzitter van Huawei Device.

De Ascend P1 staat voor ‘beauty meets brains’: hét bewijs dat technologie en een fraai uiterlijk heel goed samen kunnen gaan. Het toestel is uitgerust met een  dual-core 1.5GHz

TI OMAP 4460 Cortext-A9 processor en ligt dank zij de afmetingen (7,69 mm dun en 64,8 mm lang), comfortabel in de hand. Met een 4.3-inch super AMOLED 960 X540 touch screen met Corning® Gorilla® glas, en 8-megapixel BSI rearfacing camera en Dolby Mobile 3.0 + 5.1 surround geluidstechnologie biedt the Ascend P1 een hometheater-ervaring in de palm van je hand!

De adviesverkoopprijs van de Huawei Ascend P1 bedraagt 399 euro. Het toestel is per direct beschikbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel