HTC voegt kleur toe

HTC wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt aan dat de HTC One binnenkort in Nederland ook beschikbaar is in de kleuren Glamour Red en Vivid Blue. Verder voegt HTC in Nederland de HTC One mini in de kleur Vivid Blue toe aan zijn portfolio. De toestellen in de nieuwe kleuren zijn beschikbaar in een limited edition. 

De HTC One is inmiddels bekroond met diverse awards. Het vlaggenschip is bekend om zijn iconische design en sterke prestaties. Met de beschikbaarheid van het toestel in twee trendy kleuren, is het nog aantrekkelijker voor publiek dat op zoek is naar een stijlvolle en optimale mobiele ervaring.

Meer keuze
De compacte HTC One mini komt tegemoet aan consumenten die de beste mobiele technologie willen en op zoek zijn naar een telefoon die eenvoudig in hun broekzak past. Met het aanbieden van het toestel in de kleur Vivid Blue, is er ook voor gebruikers in dit segment meer keuze om de telefoon aan te laten sluiten bij hun persoonlijkheid.

De toestellen in de nieuwe kleuren zijn vanaf medio november verkrijgbaar bij alle gebruikelijke verkoopkanalen voor de volgende prijzen: HTC One: 649 euro inclusief BTW, exclusief abonnement, HTC One mini: 449 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.  

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel