HTC voegt design-opties en functionaliteit toe aan Dot View Case

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, heeft de populaire Dot View case, die samen met de HTC One (M8) werd geïntroduceerd, nog functioneler gemaakt. De case bevat naast de mogelijkheid om in één oogopslag het weer, de tijd en notificaties van e-mails en oproepen te zien, ook nieuwe design-opties waaronder het toevoegen van wallpapers. 

Met 18 thema’s en de optie om een foto uit je galerie toe te voegen, creëer je een eigen Dot View wallpaper die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Hiermee krijgt de HTC Dot View case een nog aantrekkelijkere uitstraling. 

Vloeiend navigeren
Met een simpele swipe naar boven activeer je de ‘redial’-functie voor één van de drie meest recente telefoongesprekken. Door van links naar rechts te swipen navigeer je vloeiend door e-mails, berichten, voicemails en oproepen. De instellingen kunnen uiteraard worden aangepast  zodat je bijvoorbeeld zelf beslist of je slechts de laatste drie oproepen wil zien of snel toegang wil door de beveiliging over te slaan.

HTC Dot View app
Om gebruik te maken van deze vernieuwde functionaliteit kun je de HTC Dot View appgratis downloaden uit de Google Play Store.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel