HTC onthult nieuwe portfolio voor middensegment met HTC Desire 816 en HTC Desire 610

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, onthult vandaag twee toestellen in haar portfolio voor het middensegment: de HTC Desire 816 en de HTC Desire 610. Met de HTC Desire 816 laat HTC haar sterke focus zien op design. Gecombineerd met de geavanceerde functionaliteit is het qua prijs-kwaliteitverhouding één van de beste toestellen die HTC ooit heeft geïntroduceerd. De HTC Desire 610 is een compacte multimedia telefoon en biedt sterke audiovisuele functionaliteit. Met de introductie van de nieuwe toestellen biedt HTC consumenten het kenmerkende HTC design en indrukwekkende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.  

HTC Desire 816: mooi ontwerp, krachtige prestaties 
De HTC Desire 816 bevat elementen van het wereldwijd geroemde design van de HTC One-serie en combineert dit met levendige, moderne kleuren en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het toestel is voorzien van HTC’s iconische dual-frontal speakers en HTC BoomSound voor weergaloze audiokwaliteit. HTC BlinkFeed zorgt ervoor dat gebruikers via het royale 5,5 inch scherm altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en social updates. Twee krachtige camera’s maken de HTC Desire 816 ideaal voor fotografieliefhebbers. Een 13 megapixel camera aan de achterzijde inclusief HTC Zoe, automatische video highlights en een 5 megapixel aan de voorzijde, maakt de HTC Desire 816 ‘het’ toestel om zowel een perfecte selfie te maken als landschappen vast te leggen in hoge kwaliteit.   

Met een quadcore 1,6 GHz processor en 4G LTE-connectiviteit, biedt de HTC Desire 816 daarbij indrukwekkende snelheid en prestaties die aansluiten bij de wensen van gebruikers; of zij nou aan het browsen of gamen zijn, of dat ze snel willen switchen tussen verschillende apps.

HTC Desire 610: complete multimedia-ervaring
De HTC Desire 610 biedt een kwalitatieve multimedia-ervaring met een 4,7 inch scherm, HTC BlinkFeed en HTC’s indrukwekkende BoomSound geluid. Het toestel heeft een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. De HTC Desire 610 biedt verder geavanceerde functionaliteit voor het bewerken van foto’s. Ook genereert het toestel automatisch video-highlights. De HTC Desire 610 is verder uitgerust met een quadcore 1,2GHz processor en 4G LTE-connectiviteit die ervoor zorgen dat je altijd snel verbonden bent of je nu video’s kijkt, deelt of de live stream met gepersonaliseerd nieuws op je HTC BlinkFeed startscherm bekijkt. 

“Met de introductie van deze toestellen, luiden we een nieuw tijdperk in voor het middensegment”, zegt Mark Moons, General Manager Western Europe. “Met de HTC Desire 816 en de HTC Desire 610 stellen we onze klanten in staat te kiezen voor de hoogwaardige functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. We maken het voor iedereen mogelijk te profiteren van een uitzonderlijke mobiele ervaring. De gebruiker kan daarbij zelf het toestel en de prijs kiezen die het beste bij hem of haar past.”

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Desire 816 is verkrijgbaar in mei. De consumentenadviesprijs bedraagt 399,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. De HTC Desire 610 is ook verkrijgbaar in mei en kost 299,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel