HTC One Max in november te koop in Nederland

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, presenteert de HTC One max. Dit is een ‘super-sized’ versie van de HTC One. Het nieuwe toestel brengt het populaire design, de functionaliteit en prestaties van de HTC One, naar fans van grotere schermen. De HTC One max tilt bovendien gebruiksgemak naar een hoger niveau met een vingerafdruk scanner voor snelle vergrendeling en ontgrendeling van het toestel. Verder zijn HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound en HTC Sense 5.5, verbeterd om de beste ervaring te leveren op een groter scherm.

De HTC One max heeft hetzelfde hoogwaardige ontwerp als de rest van de HTC One-serie. Het 5,9 inch full HD1080p scherm van het toestel is perfect om onderweg foto’s, video’s en films te bekijken. De quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor met een quad-core 1.7 GHz CPU, zorgen voor naadloze en verbazingwekkend efficiënte prestaties, levendige video’s en sterk geluid. Of je nu HD-video’s bekijkt, games speelt of online wil checken wat actueel is, de HTC One max klinkt geweldig, ziet er strak uit en werkt wanneer je hem nodig hebt.

Optimale ondersteuning voor krachtige prestaties
Doordat het toestel is voorzien van een microSD-slot kan het 16GB intern geheugen worden uitgebreid. Verder krijgen gebruikers van de HTC One max exclusief 50GB extra online opslag via Google Drive. De grote 3300mAh batterij betekent dat het toestel hoge prestaties optimaal ondersteunt. Zelfs de meest fanatieke gebruikers zullen merken dat de HTC One max de uitdaging aan kan dankzij de optionele HTC Power Flip Case, een stijlvolle 1150mAh batterij als uitbreiding voor het toestel. Deze beschermt de HTC One max en levert extra capaciteit wanneer je het nodig hebt.

Maximaal gemak
De gemiddelde gebruiker kijkt meerdere keren per dag op zijn telefoon. De HTC One max biedt hierin nog meer gemak en extra functionaliteit dankzij de geïntegreerde vingerafdruk scanner. Deze scanner bevindt zich aan de achterzijde van de telefoon en stelt gebruikers in staat het scherm te ontgrendelen en vergrendelen. Bovendien kunnen met deze beweging direct drie favoriete applicaties worden geactiveerd.

“Met de toevoeging van de HTC One max hebben we nu een HTC One telefoon voor iedereen”, zegt Peter Chou, CEO van HTC. “De serie is gebouwd op basis van kwaliteit en baanbrekende innovaties en ook de HTC One max is daar geen uitzondering op. De upgrade naar HTC Sense 5.5 levert de meest indrukwekkende mobiele ervaring tot dusver. Met de HTC One max hebben gebruikers alles in handen wat ze nodig hebben en hoeven zij nergens op in te leveren.”

Verbluffende foto’s
Met HTC’s Ultrapixel cameratechnologie, HTC Zoe waarmee je je foto’s tot leven brengt en een 2.1MP camera aan de voorzijde, maak je met de HTC One max verbluffende foto’s en full HD 1080p video’s of je nu zelf de fotograaf, het onderwerp van de foto of beide bent. Met dual capture leg je door tegelijkertijd met de camera aan de voorzijde en achterzijde opnames te maken, zowel memorabele momenten als jouw reactie hierop vast in één bijzondere foto of video.

Verder kun je met Video Highlights optimaal genieten van de beelden die je hebt vastgelegd. Foto’s worden samengebracht in een videoclip compleet met een soundtrack en visueel thema naar keuze. Met de HTC One max bepaal je bovendien zelf de lengte van je Video Highlight.

Overal en altijd informatie consumeren
De Sense 5.5 upgrade biedt een meer sociale en gepersonaliseerde ervaring voor HTC BlinkFeed. Deze kan verder worden verfijnd door het aanpassen van onderwerp categorieën en nieuwe integratie met content providers als Instagram en Google+. Verder kunnen maar liefst 120 artikelen worden gedownload om offline te bekijken, waarmee BlinkFeed nog beter inspeelt op de behoefte overal en altijd informatie te kunnen consumeren.

Kleur, prijs en beschikbaarheid
De HTC One max wordt geleverd in de kleur Glacial Silver. Het toestel is beschikbaar vanaf de tweede helft van november. De consumentenadviesprijs bedraagt 749,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel