HTC One (M8) goud nu exclusief bij Vodafone

HTC BRENGT GOUDEN UITVOERING VAN SUCCESVOLLE HTC ONE (M8)

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, brengt zijn succesvolle vlaggenschip de HTC One (M8) ook uit in de kleur ‘Amber Gold’. Vanaf komend weekend is het toestel in deze stijlvolle kleur exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. Brede beschikbaarheid volgt 4 weken later.

Met de beschikbaarheid van een goudkleurige versie is de HTC One (M8) nog aantrekkelijker voor consumenten die zich willen onderscheiden en op zoek zijn naar een premium telefoon met een exclusieve uitstraling. Naast de kleur Amber Gold is de HTC One (M8) ook beschikbaar in Gunmetal Grey en in de kleur Glacial Silver.

Positieve reacties
HTC heeft met de HTC One (M8) wederom een succesvolle stap gezet in het bieden van een hoogwaardige en stijlvolle mobiele ervaring. Het toestel bewees zich in de eerste weken na de introductie al als een waardige opvolger van de wereldwijd geroemde HTC One (M7). De HTC One (M8) kon zowel rekenen op positieve reacties van de vakpers, als op veel belangstelling en vraag bij de verkoopkanalen. Met de toevoeging van de kleur Amber Gold heeft HTC met dit toestel een nog sterkere positie om het publiek voor zich te winnen.       

 De HTC One (M8) in de kleuren Amber Gold, Gunmetal Grey en Glacial Silver, is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 699,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel